Luxe mengkraan

Een luxe mengkraan is een prachtige toevoeging aan uw badkamer, toiletruimte of natuurlijk keuken! Onze luxe mengkranen bestaan uit hoge kranen en inbouwkranen. Bekijk hieronder ons assortiment en vind een luxe mengkraan die bij u past.

476 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

476 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een luxe mengkraan geeft gegarandeerd een mooie uitstraling aan de ruimte waarin u deze plaatst! Dit kan uw badkamer, toiletruimte of keuken zijn. Wij vinden dat inbouwkranen en hoge kranen vallen onder de luxe mengkranen. En daar hebben wij een ruim aanbod van.

Een luxe mengkraan: inbouw

Inbouwkranen zijn de afgelopen jaren super populair geworden! Logisch, want het heeft een strakke en moderne look, en het geeft de ruimte een mooie uitstraling. Het is geen gemakkelijke klus om een luxe mengkraan in te bouwen, maar het is het zeker meer dan waard!

Een luxe mengkraan: hoog model

Bij het uitzoeken van een nieuwe mengkraan kunt u kiezen uit een hoog of een laag model. Wij vinden dat een hoog model een luxere en elegantere uitstraling heeft. Als u dus zoekt naar een luxe mengkraan kunnen wij u zeker aanraden om te kiezen voor een hoog model!

Waar gaat u de luxe mengkraan plaatsen?

Luxe mengkranen vindt u bij ons voor diverse ruimtes in uw huis. Zo kunt u een luxe mengkraan toevoegen bij uw bad, douche of wasbak in uw badkamer, maar zeker ook in uw keuken of toiletruimte. Zodra u de ruimte binnenstapt voelt u de luxe ambiance direct!

Natuurlijk kunt u ook een aantal luxe mengkranen met elkaar combineren in dezelfde ruimte! Zorg bijvoorbeeld dat alle kranen in uw badkamer inbouwkranen zijn, zodat het een mooi geheel vormt.

Een luxe mengkraan koopt u bij Douche Concurrent

Om te slagen voor een luxe mengkraan kunt u zowel online als in onze showroom het assortiment bekijken! Online hoeft u uw bestelling enkel in uw winkelwagen te plaatsen en het bestelproces te volgen. Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk bij u is. Natuurlijk kunt u ook ons assortiment in het echt komen bekijken en u laten adviseren door onze specialisten!