Luxe kranen

Bent u op zoek naar een luxe kraan voor in uw badkamer? Bekijk dan hier ons assortiment luxe kranen die bestaat uit hoge kranen en inbouwkranen! De luxe kranen zijn er van diverse merken en ze hebben verschillende eigenschappen, kleuren, afwerkingen en functies. U vindt hier gegarandeerd een luxe kraan die aansluit op uw wensen!

568 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

568 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Bent u op zoek naar luxe kranen? Dan zit u hier helemaal goed! Luxe kranen geven uw badkamer, toiletruimte of keuken binnen een handomdraai een chique en prachtige uitstraling.

Luxe kranen: veel meer dan alleen uw handen wassen

Luxe kranen zijn niet alleen een functionele, maar zeker ook een smaakvolle toevoeging aan de ruimte. Luxe kranen schaft u dan ook niet alleen aan omdat ze handig zijn om uw handen te wassen of uw tanden te poetsen, maar ook om de sfeer in de ruimte compleet te maken. U kunt er voor kiezen om meerdere luxe kranen met elkaar te combineren, zoals een douchekraan, badkraan en wastafelkraan in uw badkamer. Dit zorgt voor een luxe badkamer waar u uw dag goed kunt beginnen en ontspannen kunt afsluiten!

Luxe kranen: waar moet de kraan aan voldoen?

U kunt natuurlijk verschillende redenen hebben waarom u vindt dat een kraan luxe is, zoals de kleur of de afwerking van een kraan. Wij vinden dat een kraan echt tot de luxe kranen behoort als het een hoge kraan of een inbouwkraan is. Hoge kranen en inbouwkranen hebben namelijk een moderne en verfijnde uitstraling.

Een hoge kraan is om te beginnen natuurlijk luxe door zijn design! Toch zijn er nog andere redenen waarom een hoge kraan tot de luxe kranen behoort. Een hoge kraan biedt u namelijk verschillende voordelen op het gebied van comfort. De ruimte tussen uw waskom of wastafel en de uitloop van de kraan is groter, waardoor het gebruik een stuk gemakkelijker is.

Bij een inbouwkraan ziet u enkel de essentiële onderdelen, zoals de knoppen en de uitloop. De overige onderdelen zitten netjes weggewerkt achter uw muur. Dit zorgt voor een strakke, opgeruimde en ruimtelijke look.

Het aanbod luxe kranen van Douche Concurrent

Bent u er zeker van dat een luxe kraan is wat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment aan luxe kranen. U kunt dit natuurlijk online doen op onze website, maar u bent ook welkom in onze showrooms. Bekijk onze luxe kranen in onze showroom Beverwijk of showroom Schiedam! Onze specialisten kunnen u voorzien van het beste advies over onze luxe kranen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen.

Uw luxe kraan online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Maak gebruik van onze filters om luxe kranen te vinden die de eigenschappen hebben waar u naar op zoek bent. Nog vragen over onze luxe kranen? Mail of bel dan naar onze klantenservice!