Luxe douchekraan

BOVENAAN

In een luxe badkamer kunt u de dag gegarandeerd goed starten en ook weer afsluiten! Wilt u deze sfeer creëren? Dan is een luxe douchekraan een onmisbaar item in de ruimte. Bekijk hieronder ons volledige aanbod en ga op zoek naar de ideale luxe douchekraan die voldoet aan al uw wensen.

398 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

398 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Bent u gek op luxe en wilt u deze sfeer terug laten komen in uw badkamer? Dan kan een luxe douchekraan natuurlijk niet ontbreken! Hoewel een luxe douchekraan maar een klein onderdeel van de ruimte lijkt, heeft het wel een grote impact. Natuurlijk kunt u verschillende redenen hebben waarom u vindt dat een luxe douchekraan ‘echt luxe’ is. Dit kan het materiaal zijn, de kleur, de afwerking of de montagewijze. Wij vinden een douchekraan luxe als het een inbouwkraan is of als hij voorzien is van extra’s, zoals een regendouche.

Een luxe douchekraan inbouwen

Waarom zorgt nou juist een inbouw douchekraan voor een luxe uitstraling in uw badkamer? Dit komt doordat enkel de essentiële onderdelen van de kraan te zien zijn, zoals de kraan en de knoppen. Dit zorgt dus voor een moderne en strakke look! Het inbouwen van een luxe douchekraan kost wat werk, maar dat is het meer dan waard. Wij garanderen u dat het de sfeer geeft waar u naar op zoek bent. Daarnaast is een inbouwkraan gemakkelijker te onderhouden en te reinigen. Ideaal toch?

Een luxe douchekraan: extra’s

Zoek u een gehele doucheset? Dan is het aan te raden om te gaan voor een set met een luxe douchekraan en een regendouche. U tovert uw badkamer in een mum van tijd om tot een ruimte waar ontspanning en rust vooropstaan.

De kleur en de vorm van een luxe douchekraan

Natuurlijk dragen de kleur en de vorm ook bij aan de uitstraling van uw luxe douchekraan. Binnen ons assortiment vindt u luxe douchekranen in diverse kleuren. Kiest u voor een zwarte, koperen of gouden douchekraan? Dan is de ruimte gegarandeerd smaakvol en stijlvol. Wilt u een strakke luxe look? Kies dan voor vierkante vormen! Wilt u liever een sierlijke luxe douchekraan? Ga dan juist voor een douchekraan met ronde vormen.

De perfecte luxe douchekraan vindt u bij Douche Concurrent

Waarschijnlijk heeft u al een kijkje genomen op onze website en heeft u al een aantal luxe douchekranen bekeken! Heeft u de perfecte luxe douchekraan gevonden? Dan is het tijd om deze te bestellen. Dit kan natuurlijk gemakkelijk en snel via onze website. U kiest een betaalmethode en het afleverpunt, en wij gaan direct aan de slag om te zorgen dat de luxe douchekraan zo snel mogelijk bij u is. De luxe douchekraan liever nog even in het echt bekijken? Of een aantal douchekranen uit ons assortiment vergelijken? Kom langs in één van onze showrooms. Onze ervaren specialisten adviseren u graag en kunnen uw vragen over de luxe douchekraan beantwoorden.