Losse badkraan

Wilt u een losse badkraan toevoegen aan uw vrijstaande bad? Dat begrijpen wij heel goed! Het is namelijk een stijlvolle en moderne toevoeging. Uw badkamer krijgt direct een luxueuze uitstraling. Bekijk hieronder ons volledige assortiment met losse badkranen!

81 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

81 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Een losse badkraan is eigenlijk exact hetzelfde als een vrijstaande badkraan! Het is dan ook het perfecte model om te plaatsen naast uw vrijstaande ligbad. Wij weten zeker dat het samen een mooi, luxueus en stijlvol geheel vormt.

De kleur van uw losse badkraan

De kleur van uw losse badkraan is een belangrijke keuze! Het heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van uw badkamer. U vindt bij ons opvallende kleuren, zoals goud, koper en zwart. Een losse badkraan in één van deze kleuren is gegarandeerd een echte eyecatcher in uw badkamer. Wilt u liever een tijdloze losse badkraan? Dan kunnen wij u adviseren om te kijken naar de kleuren rvs en chroom.

Een losse badkraan: klassiek of modern

Natuurlijk is niet alleen de kleur belangrijk, maar ook het design van de kraan. Deze moet wel aansluiten bij de stijl van uw badkamer. U vindt bij ons moderne badkranen die voorzien zijn van strakke lijnen en vierkante vormen. Daarnaast hebben wij ook klassieke losse badkranen die juist voorzien zijn van ronde en sierlijke vormen.

Een losse badkraan: mengkraan of thermostaatkraan

U heeft bij ons de keuze uit een mengkraan of een thermostaatkraan. Bij een mengkraan mengt u zelf het water tot het de juiste temperatuur heeft. Bij een thermostaatkraan hoeft u enkel de temperatuur in te stellen en het water mengt zich daarna vanzelf. De kans dat het water onverwachts te heet is, is bij een thermostaatkraan dan ook een stuk kleiner.

Een losse badkraan: online of in de showroom

Heeft u ons aanbod bekeken en wilt u direct uw bestelling plaatsen? Dat kan! Plaats uw nieuwe losse badkraan in uw winkelwagen en volg het bestelproces. U kiest een betaalmethode en een afleverpunt, en wij gaan direct aan de slag! Wilt u liever nog een aantal badkranen in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Beverwijk of in Schiedam. Onze specialisten kunnen u adviseren en u kunt inspiratie opdoen. Heeft u nog een vraag over de losse badkraan die u op het oog heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice!