Ligbad kraan

Een bad is natuurlijk niet compleet zonder de juiste ligbad kraan! U kunt bij ons terecht voor opbouwkranen, inbouwkranen, maar zeker ook vrijstaande badkranen. Daarnaast hebben we diverse vormen, designs en kleuren. Bekijk ons assortiment hieronder en ga op zoek naar de juiste ligbad kraan!

82 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

82 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Bent u op zoek naar een mooie ligbad kraan voor in uw badkamer? Dan zit u bij Douche Concurrent helemaal goed! Welke stijl uw badkamer ook heeft, bij ons vindt u altijd een geschikte ligbad kraan. Weet u al aan welke wensen en eisen uw ligbad kraan moet voldoen? Dit maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker!

Ligbad kraan: diverse type kranen

Op het gebied van ligbad kranen heeft u bij ons veel opties! Een belangrijke keuze die u moet maken bij de aanschaf is of u een opbouwkraan, een inbouwkraan of een vrijstaande kraan wilt. Een opbouwkraan is gemakkelijk te installeren, zonder dat u hiervoor een volledige verbouwing hoeft te starten. Een inbouwkraan heeft een strakke en moderne uitstraling, en past perfect bij de badkamerstijlen die we op dit moment veel zien. Het inbouwen van uw nieuwe ligbad kraan kost wat moeite en tijd, maar dat is het zeker waard. Heeft u een vrijstaand ligbad? Dan raden wij u aan om onze vrijstaande badkranen te bekijken!

De kleur van uw ligbad kraan is belangrijk

De kleur van uw ligbad kraan is van grote invloed op de uitstraling van uw badkamer! Daarnaast moet het natuurlijk goed matchen met de stijl. Heeft u een moderne of industriële badkamer? Dan is de kleur zwart een aanrader! Dit is niet alleen stijlvol en stoer, maar het zorgt ook dat uw ligbad kraan een echte eyecatcher is. Wel een eyecatcher, maar geen zwart? Dan kan goud of koper zijn wat u zoekt. Natuurlijk hebben we ook ligbad kranen in de kleuren chroom, rvs en wit! Deze kleuren zijn neutraal, tijdloos en goed te integreren in alle badkamerstijlen.

Ligbad kraan: een mengkraan of een thermostaatkraan

Heeft u inmiddels een keuze gemaakt voor een type kraan en een kleur? Dan moet u ook nog kiezen tussen een mengkraan en een thermostaatkraan. Een thermostaatkraan is een comfortabele en veilige keuze. U stelt de temperatuur in door middel van de knop en het water past zich automatisch aan. Dit gaat snel, waardoor er minder water verloren gaat. Daarnaast zijn vrijwel alle thermostaatkranen voorzien een beveiligingsknop, zodat u het water niet per ongeluk te heet kunt instellen. Liever een ligbad kraan waarbij u zelf het water mengt? Dan is een mengkraan de perfecte keuze!

Een ligbad kraan koopt u bij Douche Concurrent

Heeft u ons assortiment bekeken en een ligbad kraan gevonden? Dan kunt u deze online bestellen of in één van onze showrooms. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren en u kunt natuurlijk inspiratie opdoen. Heeft u nog een vraag over een ligbad kraan? Neem dan contact op met onze klantenservice!