Koperen mengkraan

Een koperen mengkraan is gegarandeerd een opvallend en smaakvolle aankoop! Bij ons vindt u koperen mengkranen voor in de badkamer, toiletruimte en keuken. Bedenk vooraf aan welke wensen en eisen de mengkraan moet voldoen, zodat u gemakkelijk en snel de juiste vindt! Bekijk hieronder ons complete aanbod.

133 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

133 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wilt u een echte eyecatcher toevoegen aan uw badkamer, toilet of badkamer? Dan is een koperen mengkraan zeker een goed idee! Deze stijlvolle, elegante en unieke kleur geeft gegarandeerd sfeer aan de ruimte. Met een koperen mengkraan bepaalt u gemakkelijk zelf de temperatuur van het water. Bij sommige kranen doet u dit door één hendel naar links of rechts te bewegen en bij andere kranen door middel van twee knoppen.

Een koperen mengkraan: diverse soorten

Bij ons vindt u een groot aanbod aan diverse soorten koperen mengkranen. Zoekt u bijvoorbeeld een badkraan, een douchekraan of een wastafelkraan voor in uw badkamer? Dan zit u hier helemaal goed! Eigenlijk meer op zoek naar een koperen mengkraan voor in uw toiletruimte of keuken? Ook dan kunt u zeker terecht bij Douche Concurrent. Natuurlijk kunt u ook diverse koperen mengkranen met elkaar combineren, zodat het een mooi geheel vormt.

De keuzes die u moet maken bij de aanschaf van een koperen mengkraan

Een groot aanbod is natuurlijk prettig, maar het kan er ook voor zorgen dat het maken van een keuze niet gemakkelijk is! Wij raden u dan ook aan om voor de aanschaf van uw koperen mengkraan een aantal keuzes te maken. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een inbouwkraan of toch een opbouwkraan? En wilt u liever dat de kraan hoog is of laag? Daarnaast kunt u natuurlijk ook nog kiezen uit diverse vormen, merken en afwerkingen. Aan welke wensen en eisen moet uw nieuwe koperen mengkraan voldoen?

Een koperen mengkraan combineren

Een koperen mengkraan is een opvallend item dat u kunt combineren met diverse andere kleuren. Vaak zien we een combinatie van koper en zwart of koper en antraciet! Maar wat dacht u van een koperen mengkraan in combinatie met hout of wit?

Een koperen mengkraan aanschaffen bij Douche Concurrent

Wij weten zeker dat u bij ons kunt slagen voor een koperen mengkraan! Gelukt? Plaats het product dan in het winkelwagentje en volg het bestelproces. U kiest zelf een betaalmethode en een afleverpunt. Liever nog een aantal mengkranen vergelijken? Kom dan langs in één van onze showrooms!