Klein kraantje

Wilt u een klein kraantje kopen, bijvoorbeeld voor bij het fonteintje van uw toilet? Bij ons vindt u verschillende lage modellen die mooi zullen staan in uw toiletruimte. U kunt er ook voor kiezen om een klein kraantje in de badkamer of de keuken te gebruiken, bijvoorbeeld bij de wastafel of een elegante waskom. Bekijk ons assortiment hieronder!

179 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

179 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Het is mogelijk om uw nieuwe klein kraantje aan te laten sluiten op de stijl van uw huis. Als het interieur aan de moderne kant is, dan adviseren wij een model met een kleur of design dat hierbij past. Wat dacht u bijvoorbeeld van een klein kraantje in mat zwart of een exemplaar met hoekige vormen, zoals vierkante knoppen of een rechthoekige greep?

Als u liever gaat voor een subtiel klein kraantje, bekijk dan de varianten met een simpel ontwerp en makkelijk matchende kleuren, zoals chroom. Hiermee oogt het geheel stijlvol, maar valt het niet te veel op in de ruimte.

Klein kraantje voor het toilet

Vooral bij het toilet wordt er gekozen voor een klein kraantje. Over het algemeen wordt dit gekozen voor bij een klein fonteintje of fonteinmeubel, omdat deze vaak niet heel groot zijn. In verhouding past een klein kraantje hier qua formaat het beste bij. Meestal gaat het dan om een koudwaterkraan.

Toch komen we een klein kraantje ook tegen in andere ruimtes, zoals de badkamer en de keuken. Dit zijn nog steeds lage modellen, maar vaak wel met een langere uitloop om het gebruik ervan te vereenvoudigen.

Een klein kraantje als blikvanger

Het mag dan om een klein kraantje gaan, maar dat betekent niet dat het geen grote rol kan spelen in het interieur. Dit krijgt u voor elkaar door te kiezen voor een bijzondere kleur en afwerking, waarmee een klein kraantje ontzettend goed opvalt in de ruimte. Goede voorbeelden hiervan zijn modellen in goud en koper. De geborstelde afwerking past hier goed bij, maar voor een echt opvallend klein kraantje raden wij glans aan.

Klein kraantje bestellen bij Douche Concurrent

Als u een klein kraantje op het oog heeft, dan kunt u deze natuurlijk direct bestellen! Dan zorgen wij dat deze zo spoedig mogelijk uw huis bereikt.

Bent u nog niet zeker van uw zaak? Kom dan naar één van onze showrooms! In Schiedam en Beverwijk helpen onze badkamerspecialisten u graag verder met het kiezen van het ideale kleine kraantje, een model dat aan al uw wensen voldoet.