Keukenkraan mat

Bent u niet zo van de glanzende afwerking en ziet u liever wat anders terugkomen in het interieur? Kies dan voor een keukenkraan mat! Deze afwerking komt veel terug in de populaire stijlen van nu en geeft de kraan direct een modern tintje. Bent u benieuwd naar de keukenkranen mat die wij in ons assortiment hebben? Bekijk het volledige aanbod dan hieronder!

15 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

15 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een keukenkraan mat is een model met een matte afwerking. Hierbij zit u niet vast aan één specifieke kleur, want het is verkrijgbaar in combinatie met diverse tinten. Het meest populaire voorbeeld is de zwarte keukenkraan mat, wat een stoere toevoeging is aan het interieur. Daarnaast kunt u kiezen voor een exemplaar met een witte kleur, iets wat makkelijk te combineren is. Gaat u liever voor een trendy keukenkraan mat? Kies dan voor goud of rose.

De moderne of sierlijke keukenkraan mat

Verder bestaat de keukenkraan mat in verschillende designs. Als u niet precies weet waar u voor moet kiezen, dan adviseren wij om na te gaan welke stijl keuken u heeft. Het is namelijk het mooist om uw nieuwe keukenkraan mat aan te laten sluiten op de rest van het interieur. Oogt het geheel modern? Ga dan voor een keukenkraan mat met een hoekige uitloop. Als u liever kiest voor een model dat sierlijkheid uitstraalt, dan raden wij een keukenkraan mat aan met een ronde, hoge uitloop.

Keukenkraan mat: met of zonder handdouche?

Ook kunt u nadenken over de functies van de keukenkraan mat. Heeft u genoeg aan een (draaibare) uitloop of gaat uw voorkeur uit naar wat meer vrijheid? Een model met een handdouche of uittrekbare uitloop zorgt voor extra mogelijkheden!

Keukenkraan mat kopen?

Heeft u een keukenkraan mat gevonden die goed zal staan bij u thuis? Bestel deze dan eenvoudig op onze website, zodat u het zo snel mogelijk een mooie plek kan geven in uw keuken.