Keukenkranen

Ook voor keukenkranen kunt u terecht bij Douche Concurrent. U kunt keukenkranen in veel verschillende designs vinden. Zo vindt u er altijd één die past bij het design van uw keuken en natuurlijk uw persoonlijke smaak.

145 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

145 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Keukenkraan online kopen

Keukenkraan kopen bij Douche Concurrent. Keukenkranen zijn beschikbaar in verschillende formaten en zijn geschikt voor in de keuken en in de badkamer. U kunt er op verschillende plaatsen gebruik van maken, het zijn relatief grote kranen waaronder u een grote mate van bewegingsvrijheid heeft. Uiteraard zijn de keukenkranen beschikbaar in RVS en andere hoogwaardige materialen, daarnaast kunt u gebruik maken van verschillende type kranen voor in de keuken. Zoekt u bijvoorbeeld specifiek naar een model met een handdouche, zodat u de gootsteen gemakkelijk kunt schoonspoelen? Bekijk de verschillende keukenkranen om daar op uw gemak een keuze uit te kunnen maken. We zorgen voor een breed assortiment, aan de hand waarvan u voordelig een nieuwe kraan kunt bestellen.

U vindt bij ons onder andere een uitgebreide keukenkraan outlet, waarin we er graag voor zorgen dat u een scherpe prijs betaalt voor de kranen van topmerken. Op zoek naar de keukenkranen in RVS van de bekende merken of wilt u er vooral voor zorgen dat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt? Er zijn thermostaatkranen of mengkranen beschikbaar,  net als de reguliere modellen waarbij u met twee knoppen zorgt voor de gewenste temperatuur. De keukenkranen zijn geschikt voor warm water en voor koud water, zodat u daarmee kunt afwassen en u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft uw handen te wassen.

Keukenkraan met handdouche

Een aantrekkelijke keuze binnen ons assortiment keukenkranen is de keukenkraan met handdouche. U zorgt er daarmee eenvoudig voor dat u de gootsteen of de wasbak gemakkelijk schoon kunt spoelen. De handdouche komt los van de kraan en biedt de mogelijkheid de randen van de bak goed schoon te spoelen. Uiteraard kunt u de sproeikop van de handdouche vervolgens weer gewoon in de rest van de kraan plaatsen, zodat de keukenkraan er weer als een regulier model uit komt te zien. De keukenkranen met handdouche bieden u meer flexibiliteit, waardoor u de keuken of de badkamer gemakkelijker schoon kunt houden.

Keukenkraan kopen

Een keukenkraan kopen, bijvoorbeeld bij ons in de outlet met de verschillende voordelige modellen? We maken het u graag gemakkelijk, we zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit diverse modellen. Zoek naar de keukenkranen in RVS en bijvoorbeeld de modellen in chroom. We adviseren u het materiaal in lijn te houden met de overige accessoires die u heeft zitten in de badkamer of de keuken. Op die manier stralen ze één geheel uit en ontstaat er een rustig geheel. Bestel nu online uw keukenkraan! Het bestellen van een keukenkraan is namelijk heel eenvoudig. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag door de bestelling klaar te maken voor verzending.