Hotbath Kranen

Hotbath kranen zijn op functioneel gebied essentieel in de badkamer, maar de invloed die het heeft op het aanzicht mag zeker niet vergeten worden. Gelukkig kunt u met Hothbath kranen kiezen voor het beste van beiden. Bekijk het aanbod op onze website of bezoek één van onze showrooms om de kranen in het echt te kunnen aanschouwen.

1378 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

1378 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Met iedere serie van Hotbath kranen een andere stijl

Hotbath heeft een groot aantal series geïntroduceerd op de markt die allen beschikken over een eigen unieke stijl. Door de diversiteit kan het merk voldoen aan de wensen van een zo groot mogelijke groep. Wat uw smaak ook is, Hotbath heeft een serie kranen die erop aansluit.

Voor degenen die graag een nostalgische sfeer in hun badkamer creëren, is serie Amice een uitstekende keus. De bolling in de handgrepen en de ronde vormen van de hals die zichtbaar zijn bij de Hotbath kranen uit deze serie geven het een klassiek uiterlijk. Tevens draagt de consistente chroomkleur van deze serie Hotbath kranen bij aan de traditionele look.

Als een strakke uitstraling beter past in uw badkamer, dan is serie Bloke wellicht een betere optie. De Hotbath kranen in deze serie hebben een blokkerig ontwerp, wat zorgt voor een modern uiterlijk. De vierkante vormen passen perfect in een badkamer waar rechte lijnen een hoofdrol spelen.

Houdt u van aparte kleuren in uw badkamer? Dan kunnen de Hotbath kranen uit de serie Cobber dienen als opvallende accenten. De zwarte kranen zijn bijvoorbeeld ideaal wanneer u voor een industriële stijl gaat, terwijl de goudtinten zorgen voor een subtiele, maar luxe aankleding. Met Hothbath kranen uit deze serie haalt u een echt pronkstuk in huis.

Mocht geen van deze series aansluiten op uw wensen, dan raden wij u aan om de gehele collectie Hothbath kranen te bekijken. Er is namelijk voor ieder wat wils!

Duurzaam met Hotbath kranen

Hotbath heeft diverse systemen ontwikkeld voor hun kranen, waardoor verspilling op verschillende vlakken zo veel mogelijk wordt vermeden. Voor zowel eenhendelkranen als hoofddouches zijn er oplossingen bedacht door specialisten waarmee water en energie bespaard worden. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van een uw bad of douche.

Kortom, als u op zoek bent naar kranen die goed zijn voor het milieu én uw portemonnee, kies dan voor één van de Hotbath kranen uit ons assortiment.

Hothbath kranen kopen bij Douche Concurrent

Laat u inspireren door ons assortiment. Heeft u behoeft aan advies? Neem dan contact met ons op. Niet alleen kunnen onze specialisten u meer vertellen over de Hotbath kranen, ook helpen zij u graag verder met het kiezen van het juiste product.