Hoge kraan

Een hoge kraan heeft een chique uitstraling en zorgt voor extra comfort! U heeft namelijk meer ruimte, waardoor het wassen van uw handen of het poetsen van uw tanden een stuk eenvoudiger gaat. Bekijk ons volledige aanbod en vindt een hoge kraan die aan uw wensen voldoet.

227 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

227 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een hoge kraan is een chique, stijlvolle en praktische keuze! Het geeft uw badkamer of keuken in een handomdraai een compleet andere sfeer. Daarnaast heeft u met een hoge kraan meer ruimte en dat maakt het gebruik nog prettiger.

De voordelen van een hoge kraan

Een hoge kraan heeft verschillende voordelen op het gebied van comfort. Juist omdat de kraan hoog is, is er meer ruimte tussen uw waskom of wastafel en de uitloop van de kraan. Dit maakt het poetsen van uw tanden en het wassen van uw handen een stuk gemakkelijker! Daarnaast is de kraan vaak dermate hoog dat u zonder moeite een emmer kunt vullen met water en uw haren onder de kraan kunt wassen zonder dat u uw hoofd stoot.

Naast het comfort is het ook een groot voordeel dat hoge kranen een chique uitstraling hebben. Uw badkamer krijgt hierdoor op een eenvoudige manier een luxe sfeer. Deze sfeer wordt versterkt als u gebruikmaakt van waskommen.

Een hoge kraan in verschillende kleuren

Wij hebben een ruim aanbod dat bestaat uit hoge kranen in vele verschillende kleuren. Er is dus altijd wel een kraan die past bij uw stijl! Heeft u bijvoorbeeld een industriële of een betonlook badkamer? Kies dan voor een prachtige hoge kraan met een zwarte afwerking. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de tijdloze kleuren chroom en RVS. Deze zijn al jaren populair en zijn gemakkelijk te combineren. Wilt u dat uw kraan echt te eyecatcher van de ruimte is? Bekijk dan onze hoge kranen in de kleuren koper en goud. Dit zijn luxe en elegante kranen.

Het design van uw hoge kraan

Naast het kiezen van een kleur voor uw hoge kraan is het ook belangrijk om te bedenken naar welk design uw voorkeur uitgaat. Kiest u voor een strakke kraan met vierkante vormen en een moderne uitstraling? Of past een sierlijke hoge kraan juist meer bij u? Bekijk ons volledige aanbod om een kraan te vinden die voldoet aan al uw wensen.

Uw favoriete hoge kraan bij Douche Concurrent

Heeft u uw favoriete hoge kraan gevonden in ons ruime assortiment? Bestel hem dan eenvoudig en snel online! U hoeft de hoge kraan enkel in uw winkelmandje te plaatsen. Daarna kiest u zelf de locatie waar uw bestelling geleverd moet worden en u kunt gebruikmaken van uw favoriete betaalmethode. Wij zorgen dat de hoge kraan zo snel mogelijk uw kant op komt. Wilt u graag advies of wilt u een aantal hoge kranen in het echt bekijken? Bezoek dan één van onze showrooms! Natuurlijk kunt u met uw vragen ook terecht bij onze klantenservice.