Hoge keukenkraan

Als u op zoek bent naar een hoge keukenkraan, dan zit u goed op deze pagina. Bij Douche Concurrent vindt u een zeer uitgebreid aanbod, waardoor de kans erg groot is dat het perfecte exemplaar ertussen zit! Bekijk alle hoge keukenkranen hieronder en bestel uw favoriet eenvoudig online.

Een hoge keukenkraan is een handige toevoeging boven de wasbak. Er blijft hierdoor namelijk voldoende ruimte over, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat er maar weinig onder past. Het vullen van een emmer of pan is bijvoorbeeld een stuk makkelijker met een hoge keukenkraan. Dit maakt het een populaire keuze.

Een extra pluspunt is dat een hoge keukenkraan sierlijker oogt dan en lager model.

Het ontwerp van de hoge keukenkraan

U weet dat u voor een hoge keukenkraan gaat, maar heeft u ook al nagedacht over een specifiek design? Er is een hoop keus: alleen de vorm van de uitloop verschilt al! Zo kunt u kiezen voor een hoekige vorm die goed past bij de moderne stijlen van nu, maar ook voor een sierlijke uitloop die in een ronde vorm loopt. Naar welke stijl uw voorkeur ook uitgaat, er zit gegarandeerd een hoge keukenkraan tussen die hierop aansluit.

Hoge keukenkraan: kleur en afwerking

Daarnaast is de hoge keukenkraan verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Deze zijn ook van grote invloed op het interieur. Daarom raden wij aan om na te gaan wat goed past in uw keuken, zodat u een model uitkiest dat mooi zal staan bij de rest. Heeft u veel zwarte accenten? Dan staat een mat zwarte hoge keukenkraan hier perfect bij. Zijn er verschillende chromen accessoires in de buurt? Kies dan voor een hoge keukenkraan met een glanzende chroomkleur.

Een hoge keukenkraan kopen bij Douche Concurrent

Heeft u alle hoge keukenkranen bekeken, maar weet u niet helemaal welke geschikt is voor bij u thuis? Kom dan langs in onze showroom in Schiedam of in Beverwijk, want onze specialisten staan daar klaar voor u! Zij kunnen u voorzien van meer informatie over de hoge keukenkraan, maar ook van persoonlijk advies.

Als u wel een exemplaar heeft kunnen vinden die mooi zal staan in uw keuken én voldoet aan al uw eisen, dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze website! Plaats de hoge keukenkraan in uw winkelmandje en doorloop het bestelproces. Daarna zullen wij ervoor zorgen dat het zo spoedig mogelijk uw kant op komt.