Grote kraan

Een grote kraan toevoegen aan uw badkamer, toiletruimte of keuken? Dan bent u hier aan het goede adres! Bekijk ons ruime aanbod om de grote kraan te vinden die aansluit op uw wensen.

221 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

221 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een grote kraan is een perfecte keuze voor in uw badkamer, toiletruimte of keuken. Door de hoge uitloop heeft de kraan een elegante en smaakvolle uitstraling! Enkel een grote kraan kan al zorgen dat de ruimte een compleet andere sfeer krijgt. Daarnaast zorgt een grote kraan voor veel comfort. Het poetsen van uw tanden en het wassen van uw handen gaat een stuk gemakkelijker, omdat u meer ruimte heeft.

Een grote kraan met diverse functies

Ons aanbod bestaat uit diverse grote kranen! Zo hebben we grote fonteinkranen voor in uw toiletruimte, maar ook grote keukenkranen en grote wastafelkranen. Voor welke ruimte u ook een kraan zoekt, bij ons vindt u altijd wel een kraan die aan uw wensen en eisen voldoet.

Een grote kraan in uw badkamerstijl

Voor iedere badkamerstijl is er wel een grote kraan te vinden! Heeft u bijvoorbeeld een betonlook of een industriële badkamer? Dan kunt u kiezen voor een grote kraan in de kleuren antraciet, zwart of zelfs goud. Zodra u de ruimte binnenkomt zal uw oog gegarandeerd op de kraan vallen. Wilt u liever gaan voor een tijdloze kleur die mooi opgaat in het interieur van de badkamer, het toilet of de keuken? Bekijk dan onze chromen kranen en onze rvs kranen! Wij weten zeker dat u nooit uitgekeken raakt op deze kleuren. Wilt u iets speciaals? Dan is een koperen of een witte grote kraan misschien wel wat u zoekt!

Een grote kraan: verschillende materialen

Niet iedere grote kraan is gemaakt van hetzelfde materiaal! Toch is het grootste gedeelte van de kranen gemaakt van messing. Dit komt doordat messing een sterk materiaal is dat goed bestand is tegen vocht en temperatuurverschillen. De grote kraan zal dus niet gaan vervormen en u hoeft ook niet bang te zijn voor roestvlekken!

Een grote kraan online of in de showroom kopen

U kunt ons aanbod grote kranen online bekijken, maar u bent natuurlijk ook welkom in één van onze showrooms! Hier kunt u uw favoriete grote kraan in het echt bekijken en vergelijken met andere kranen. Wilt u de grote kraan online bestellen? Plaats hem dan in het winkelmandje en volg het bestelproces. Wij zorgen dat de kraan zo snel mogelijk op de door u gekozen locatie bezorgd wordt. Heeft u nog vragen of het bestellen of over de grote kraan? Neem dan per e-mail of telefonisch contact op met onze klantenservice!