Gouden keukenkraan

Een gouden keukenkraan is gegarandeerd een elegante en stijlvolle toevoeging aan de ruimte! Het is een echte eyecatcher die de uitstraling van uw keuken een boost geeft. U vindt bij ons diverse soorten gouden keukenkranen, waardoor de kans groot is dat u zult slagen. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

18 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

18 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Op zoek naar een gouden keukenkraan? Dat begrijpen wij heel goed! Een gouden keukenkraan is een chique, stijlvolle en smaakvolle toevoeging aan uw keuken. Een gouden keukenkraan is de blikvanger van de ruimte en het zorgt direct voor een luxe uitstraling. Het is dan ook niet voor niets de laatste jaren uitgegroeid tot een ongekend populair item!

Een gouden keukenkraan: inbouw of opbouw

U vindt bij ons diverse soorten gouden keukenkranen, waardoor de kans groot is dat u zult slagen! De keuze voor de kleur heeft u natuurlijk al gemaakt, maar er zijn nog meer keuzes. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een inbouwkraan of een opbouwkraan? Een gouden keukenkraan waarvan de montagewijze inbouw is, heeft een strakke en moderne uitstraling. De installatie vergt tijd en is iets moeilijker dan bij een opbouwkraan. Een keukenkraan die opgebouwd wordt is namelijk gemakkelijk te installeren, zonder dat u een hele verbouwing hoeft te starten!

Een gouden keukenkraan met één greep

Heeft u een gouden keukenkraan op het oog? Dan is de kans groot dat hij voorzien is van één greep! Met deze greep bepaalt u de hardheid van de straal, maar ook de temperatuur van het water. Door de hendel naar u toe of omhoog te trekken gaat het water stromen! Wilt u het water kouder of warmer maken? Beweeg de hendel van de gouden keukenkraan dan naar links en naar rechts.

Een gouden keukenkraan combineren in uw keuken

Een gouden keukenkraan is natuurlijk een opvallend item in de ruimte! Om de prachtige stijl van de gouden keukenkraan te behouden is het van belang dat hij goed gecombineerd wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie goud en marmer, goud en zwart of goud met beton? U kunt met een gouden keukenkraan heel veel kanten op! Dit maakt de gouden keukenkraan een prachtige investering voor in uw keuken.

De afwerking van uw gouden keukenkraan

Natuurlijk is de ene gouden keukenkraan de andere niet! Dit komt onder andere door de afwerking van de gouden kleur. Bij ons vindt u gouden keukenkranen met diverse afwerkingen, zoals gepolijst, geborsteld en zelfs mat!

Een gouden keukenkraan online bestellen bij Douche Concurrent

Online een gouden keukenkraan gevonden? Perfect! U hoeft hem dan alleen nog maar in uw winkelmandje te plaatsen en het bestelproces te volgen. U kiest uw favoriete betaalmethode en afleverpunt, en wij gaan direct voor u aan de slag. Heeft u nog vragen over een gouden keukenkraan? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice! Dit kan zowel per e-mail als telefonisch.