Gouden badkraan

Een gouden badkraan is echt een blikvanger in uw badkamer! Het is gemakkelijk te integreren in diverse badkamerstijlen en goed te combineren met andere kleuren en materialen. Wilt u een badkamer die luxe uitstraalt? Bekijk hieronder dan ons aanbod gouden badkranen.

38 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

38 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Uw badkamer binnen een mum van tijd omtoveren tot de meest luxueuze ruimte van uw huis? Dan is een gouden badkraan onmisbaar! Goud in de badkamer is namelijk chic en smaakvol. In combinatie met uw bad zorgt het voor een plek waar u tot rust kunt komen!

Een gouden badkraan: diverse soorten

Bij de aanschaf van een gouden badkraan moet u verschillende keuzes maken. Zo kiest u allereerst uit een thermostaatkraan, een mengkraan of een vrijstaande gouden badkraan. Met een thermostaatkraan kunt u gemakkelijk de temperatuur bepalen en deze zal altijd stabiel zijn, zelfs wanneer de kraan even uit heeft gestaan. Bij een mengkraan mengt u zelf koud en warm water tot u de juiste temperatuur gevonden heeft. Op zoek naar het ultieme luxe gevoel in uw badkamer? Dan is een vrijstaande gouden badkraan natuurlijk onmisbaar!

Natuurlijk kunt u ook nog letten op andere eigenschappen van een gouden badkraan. Zo zijn sommige gouden badkranen in ons assortiment voorzien van een waterval uitloopt en andere van een handdouche! Bedenk welke eigenschappen uw gouden badkraan moet hebben, zodat het maken van een keuze gemakkelijker is.

Een gouden badkraan in uw badkamerstijl

Een gouden badkraan is de laatste jaren steeds populairder geworden! Begrijpelijk, want het past namelijk goed bij de stijlen die we op dit moment veel zien. Wij vinden een gouden badkraan een mooie toevoeging aan een luxe, design of industriële badkamer. Daarnaast is goud goed te combineren met bijvoorbeeld zwart, marmer en antraciet. Uw badkamer helemaal compleet maken? Combineer de gouden badkraan dan met andere gouden items, accessoires, een wastafelkraan of gouden greepjes!

Wij helpen u graag met uw gouden badkraan

Heeft u ons volledige assortiment bekeken? Dan is de kans groot dat u een gouden badkraan gevonden heeft! Gaat uw voorkeur uit naar online bestellen? Plaats de gouden kraan dan in uw winkelwagen en volg het bestelproces. Wij gaan direct aan de slag ! Liever nog wat badkranen in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Beverwijk of in Schiedam. Onze specialisten helpen u graag!