Geborsteld staal kraan

Bent u op zoek naar een geborsteld staal kraan? Dan zit u hier helemaal goed! Een geborsteld staal kraan is een perfecte en tijdloze toevoeging aan de soorten interieurs die we op dit moment veel zien. U vindt hieronder ons volledige aanbod aan kranen van geborsteld staal.

52 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

52 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Wilt u uw badkamer, toilet of keuken verrijken met een geborsteld staal kraan? Dat snappen wij volkomen. Een geborsteld staal kraan is gemaakt van rvs en is daarna, zoals de naam al zegt, geborsteld. Dit geeft de kraan een matte, robuuste en stijlvolle uitstraling.

Geborsteld staal kraan: een tijdloze keuze

In welke ruimte u de geborsteld staal kraan ook plaatst, het is altijd een tijdloze keuze! Dit komt natuurlijk door de kleur die goed te combineren is met vrijwel iedere andere kleur en alle materiaalsoorten. Daarnaast zorgt de matte structuur ervoor dat eventuele krasjes op uw geborsteld staal kraan in de toekomst niet op zullen vallen! Zowel het design als de afwerking en het materiaal zorgen er dus voor dat de geborsteld staal kraan een mooie en tijdloze investering is.

Een geborstelde staal kraan is er in diverse soorten

Zoals eerder al benoemd is, kunt u een geborsteld staal kraan natuurlijk plaatsen in de verschillende ruimtes van uw huis. Wij hebben binnen ons assortiment dan ook kranen voor in uw badkamer, toiletruimte en keuken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geborsteld staal kraan bij uw wastafel of natuurlijk bij uw douche of bad. Wilt u rust en eenheid creëren? Zorg dan dat alle kranen in de ruimte dezelfde kleur en afwerking hebben!

Bekijk de geborsteld staal kraan online of in onze showrooms

U heeft binnen ons aanbod vast wel een geborsteld staal kraan gevonden die volledig past bij wat u zoekt! U kunt hem dan gemakkelijk en snel online bestellen bij Douche Concurrent. Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen dat uw nieuwe geborsteld staal kraan zo snel mogelijk bij u is. Wilt u liever nog een aantal kranen vergelijken of heeft u nog vragen over uw geborsteld staal kraan? Kom dan langs in onze Showroom Beverwijk of Showroom Schiedam! Onze specialisten adviseren u graag! Natuurlijk kunt u voor een vraag over uw geborsteld staal kraan ook terecht bij onze klantenservice.