Fonteinkranen

Is uw fonteinkraan aan vervanging toe? Of wilt u graag uw toiletruimte upgraden met een nieuwe design? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan fonteinkranen, in verschillende afmetingen en designs. U kunt kranen makkelijk combineren met verschillende fonteintjes, maar let bij de aanschaf wel goed op de manier van aansluiten.

236 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

236 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een fonteinkraan biedt in het toilet de mogelijkheid uw handen te wassen. Naast de praktische kant van het verhaal is het tevens goed om naar de esthetische kant te kijken. Er zijn zowel moderne als klassieke fonteinkranen beschikbaar. Wilt u de fonteinkraan netjes in de wand wegwerken en gebruik maken van een inbouwmodel of heeft u de voorkeur voor een van de opbouw kranen in combinatie met een stijlvolle waskom of een fonteinwasbak? Blader door ons uitgebreide aanbod aan fonteinkranen. Uiteraard kunt u rekenen op de hoge kwaliteit van de A-merken, zodat de kraan op een slimme wijze in elkaar zit en deze bovendien een lange levensduur heeft.

Wand fonteinkraan

U kunt binnen de fonteinkranen onder andere gebruik maken van de modellen in de wand. Er is dan sprake van een inbouw kraan, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat er geen kraangat in de wasbak nodig is. In plaats daarvan loopt het leidingwerk door de wand. De wand fonteinkraan zorgt er vervolgens voor dat u de mogelijkheid heeft om de kleine wasbak te gebruiken. Liever een opbouw model? Het is online goed mogelijk om de beide varianten met elkaar te vergelijken. U kunt een wand fonteinkraan of een regulier model bestellen, er zijn allerlei aanbiedingen beschikbaar die zorgen voor een zo scherp mogelijke prijs.

Moderne of klassieke fonteinkraan

Binnen de fonteinkranen is het bovendien de moeite waard om de moderne en klassieke exemplaren met elkaar te vergelijken. Heeft een strak hangend toilet of maakt u juist gebruik van een meer klassieke uitstraling? Het is een goed idee om het sanitair af te stemmen op bijvoorbeeld de inrichting van de badkamer, zodat er één geheel ontstaat dat rust uitstraalt en zorgt voor een mooie afwerking. Blader op uw gemak door de moderne en de klassieke fonteinkranen. Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat u daar online eenvoudig een keuze uit kunt maken.

Fonteinkraan kopen

Wilt u een fonteinkraan kopen? We maken het u online graag gemakkelijk. Het bestellen van uw favoriete fonteinkraan kan namelijk gewoon online. Wij gaan daar vervolgens meteen voor u mee aan de slag. We hebben de verschillende kraantjes voor de fonteinen gewoon op voorraad, zodat we die direct in orde kunnen maken voor de verzending. Dankzij de snelle verzending naar uw adres heeft u er vlot de beschikking over. De heldere handleiding maakt het aansluiten van de fonteinkraan eenvoudig, zodat u er zo spoedig mogelijk gebruik van kunt maken in de toiletruimte.