Flexibele slangen

Met een flexibele slang kunt u uw kraan met de waterleiding verbinden. Ook wordt hier een flexibele afvoer mee bedoeld. Hiermee kunt u bijvoorbeeld makkelijk het douchewater mee afvoeren. U bent hiermee flexibel met de plaatsing van de douche.

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Bent u op zoek naar een flexibele slang? Bekijk dan het assortiment hierboven. Er zijn verschillende soorten flexibele slangen beschikbaar, elk voor hun eigen doeleinden. Zo zijn er slangen speciaal gemaakt om de kraan met de waterleiding te verbinden. Maar u vindt hier ook flexibele afvoerslangen, makkelijk te monteren aan uw douchebak. Zo kunt u het douchewater makkelijk afvoeren.

Flexibele slang voor de kraan

De flexibele slangen voor de kraan zijn erg praktisch, aangezien ze goed in elke bocht te draaien zijn. Dat is handig wanneer u weinig ruimte heeft. De slangen van RVS kunnen hoge temperaturen goed aan, dus warm water kan zonder problemen door de slangen lopen.

Flexibele slang online kopen

Een flexibele slang voor de badkamer kunt u eenvoudig online kopen. Douche Concurrent heeft verschillende slangen in het assortiment. Wilt u een flexibele slang bestellen? Dan gaan we meteen aan de slag met uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u het product direct kunt gebruiken.