Eenhendel mengkraan

Als u op zoek bent naar een moderne eenhendel mengkraan, dan zit u goed op deze pagina! Hier vindt u namelijk al onze mengkranen die te bedienen zijn met één greep. Heeft u daarnaast al bedacht waar deze aan moet voldoen op het gebied van kleur en design? Bekijk dan ons volledige aanbod eenhendel mengkranen hieronder en vindt uw favoriet!

845 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

845 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wij begrijpen wel dat u kiest voor een eenhendel mengkraan: het ziet er stijlvol uit en heeft een soepele bedieningswijze. Met de enkele greep laat u het water stromen, bepaalt u de hardheid van de straal én kunt u de temperatuur aanpassen. Dit maakt de eenhendel mengkraan een moderne en handige toevoeging aan uw badkamer, toilet of keuken!

Eenhendel mengkraan: het design

Met een eenhendel mengkraan zit u niet direct vast aan één specifiek ontwerp, want dit type model is verkrijgbaar in een hoop verschillende designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant met een sierlijke ronde uitloop die een mooie zachtheid uitstraalt, maar ook voor een exemplaar met een hoekige vormgeving die goed bij moderne stijlen past. Met zoveel keus zit er gegarandeerd een geweldige eenhendel mengkraan voor u bij!

Extra luxe functies van de eenhendel mengkraan

Bij het kiezen van de perfecte eenhendel mengkraan kunt u ook nog eens voor extra luxe functies kiezen die het gebruik ervan nog fijner maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitloop die draaibaar is, zodat u de waterstraal kunt richten op specifieke plekken? Of een eenhendel mengkraan met een flexibele uitloop die zeker in de keuken erg handig is? U vindt bij ons modellen die voorzien zijn van deze praktische extra’s!

Een eenhendel mengkraan kopen bij Douche Concurrent?

Heeft u de beschikbare eenhendel mengkranen bekeken op onze website en heeft u uw favoriet gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online! Plaats de eenhendel mengkraan in uw winkelmandje en volg het bestelproces. Zodra u deze heeft afgerond, gaan wij aan de slag met het inplannen van de levering en zorgen wij gaat de eenhendel mengkraan spoedig op de door u gekozen locatie wordt bezorgd!

Bekijkt u liever eerst een aantal eenhendel mengkranen voor u uw besluit maakt? Bezoek dan onze showrooms in Schiedam en Beverwijk! Hier kunt u inspiratie opdoen en direct al uw vragen stellen over de eenhendel mengkraan.