Eenhendel keukenmengkraan

Een eenhendel keukenmengkraan is een functionele en mooie toevoeging aan uw keuken. Het instellen van de juiste watertemperatuur is gemakkelijk met een eenhendel keukenmengkraan. Bekijk hieronder ons volledige aanbod en zoek een eenhendel keukenmengkraan die voldoet aan uw wensen.

119 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

119 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een eenhendel keukenmengkraan is voorzien van één greep om hem te bedienen. Met deze greep kunt u de kraan aanzetten, de hardheid van de straal bepalen en de temperatuur van het water instellen. Naast dat een eenhendel keukenmengkraan een functionele toevoeging aan de ruimte is, is het vaak ook een mooie toevoeging.

Hoe werkt een eenhendel keukenmengkraan?

Een eenhendel keukenmengkraan heeft één greepje, waarmee u hem op diverse manieren kunt bedienen. Trekt u de greep naar boven of naar u toe? Dan gaat het water stromen! Hoe verder u dit doet, hoe harder de straal van het water zal zijn. Wilt u de temperatuur instellen met uw eenhendel keukenmengkraan? Beweeg hem dan naar links voor warmer water en naar rechts voor kouder water!

Eenhendel keukenmengkraan: diverse kleuren

De kans is erg groot dat u al weet welke kleur uw nieuwe eenhendel keukenmengkraan moet zijn! Voor de sfeer en uitstraling van uw keuken is het gebruik van de juiste kleuren namelijk erg belangrijk. Heeft u een industriële keuken? Bekijk dan onze mat zwarte eenhendel keukenmengkranen! Een tijdloze en moderne keuken? Dan zijn chroom en rvs altijd goede keuzes. U vindt bij ons ook eenhendel keukenmengkranen in wit, goud en koper!

Eenhendel keukenmengkraan: strak of sierlijk

Gaat uw voorkeur meer uit naar een moderne kraan? Dan doet u er goed aan om de eenhendel keukenmengkranen te bekijken die strakke lijnen hebben. Wilt u juist een kraan met een klassieke en elegante uitstraling? Dan is een eenhendel keukenmengkraan met sierlijke vormen meer iets voor u!

Een eenhendel keukenmengkraan kopen

Wij hopen dat u in ons ruime assortiment de perfect eenhendel keukenmengkraan heeft gevonden! Is het gelukt? Bestel de eenhendel keukenmengkraan dan gemakkelijk en snel online. U hoeft hem enkel in uw winkelwagen te plaatsen en het bestelproces te volgen. Toch begrijpen wij het ook heel goed dat het lastig kan zijn om online een keuze te maken. Gelukkig hebben wij ook twee showrooms waar u terechtkunt. Heeft u nog een vraag over een eenhendel keukenmengkraan? Neem dan contact op met onze klantenservice.