Thermostaatkraan douche

Met een thermostaatkraan hoeft u niet meer de warme en koude kraan handmatig te mengen. De thermostaatkraan zorgt hier namelijk zelf voor. U hoeft alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen en de kraan doet de rest. Wilt u uw thermostaatkraan vervangen? Let dan goed op de afmetingen, zodat u geen nieuwe gaten hoeft te boren.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op kranen
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 251 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 251 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Thermostatische douchekraan kopen

De thermostaatkraan voor de douche maakt het eenvoudig om het water op de juiste temperatuur te mengen. Het maakt het eenvoudig om het water wat kouder of warmer te maken, de mengkraan brengt het water op de gewenste temperatuur. De thermostatische kraan voor de douche is beschikbaar in verschillende varianten. Zoekt u naar een complete douchekraan set in de aanbieding of zoekt u naar een douchekraan voor een regendouche? Bekijk zowel de inbouw modellen als bijvoorbeeld de douchepanelen met douchekraan. Op die manier kunt u een thermostaatkraan voor de douche bestellen, uiteraard zorgen we online voor een zo scherp mogelijke prijs.

Douchepaneel met thermostaatkraan

Op zoek naar een douchepaneel met een thermostatische kraan? Dit zorgt ervoor dat u de douche eenvoudig op de juiste temperatuur in kunt stellen. Het is met een thermostaatkraan voor de douche voldoende om aan te geven dat het water wat kouder of wat warmer mag zijn. Over het algemeen zijn de douchekranen voorzien van twee verschillende knoppen. De ene knop maakt het mogelijk om de kracht van het water in te stellen, de andere zorgt voor de gewenste temperatuur. Een thermostaatkraan voor de douche laat zich wat dat betreft eenvoudig bedienen. Dankzij de heldere handleiding hoeft ook de installatie niet moeilijk te zijn.

Inbouw douchekraan met thermostaat

Graag gebruik maken van een inbouw thermostaatkraan voor de douche? Het is daarmee mogelijk om de kraan voor een groot deel weg te werken in de wand. U heeft de beschikking over de knoppen om de douche in te stellen en bijvoorbeeld de temperatuur te kiezen. De aansluiting op de waterleidingen bevindt zich in de wand, zodat u die niet ziet zitten. De thermostaatkraan voor de douche heeft standaard al een mooie uitstraling, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van RVS en chroom. Een inbouw douchekraan zorgt er daarnaast voor dat er een minimalistisch geheel ontstaat dat tot een uiterst nette oplossing leidt.

Thermostaat douchekraan kopen

Wilt u een thermostatische douchekraan voor de douche kopen? U heeft de keuze uit verschillende thermostaat douchekranen. We zorgen er met de modellen van de verschillende A-merken voor dat u kunt rekenen op goede kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant toch een scherpe prijs voor betaalt. Blader op uw gemak door de verschillende douchekranen. Een nieuwe thermostaatkraan voor de douche kopen? Het bestellen van een thermostaatkraan kan heel makkelijk via onze webshop. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag en maken de verzending vlot in orde.