Regendouche met kraan

Bent u op zoek naar een regendouche met kraan? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan regendouches met een kraan. De douches zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals RVS of chroom. Wilt u uw huidige kraan vervangen? Let dan goed op de afmetingen, zodat u geen nieuwe gaten hoeft te boren.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op kranen
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 138 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 138 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

De regendouche kennen we ook wel als een stortdouche. Een regendouche met kraan is het complete pakket, hier heeft u er meteen een kraan bij. Die hoeft u dan niet meer apart te kopen. Het grote voordeel van de regendouche met kraan is dat het water recht omlaag komt storten, zodat u er gemakkelijk onder plaats kunt nemen. Er is uiteraard sprake van een relatief grote hoeveelheid water, al zijn er ook waterbesparende modellen beschikbaar. In de meeste gevallen gaat het om een standaard thermostaatkraan, als alternatief kunt u kiezen voor een regendouche met een badkraan.

Regendouche met kraan

Op zoek naar een regendouche en het liefst gebruik maken van een complete doucheset? Houd er rekening mee dat u gebruik kunt maken van een inbouw of een opbouw regendouche met kraan, afhankelijk van of u de leidingen in de wand wilt wegwerken of u het tegelwerk liever wilt laten zitten. De complete doucheset zal in ieder geval bestaan uit de douchekop, een handdouche en een douchestang om die aan op te hangen. Ook de kraan zit bij de regendouche. Op die manier zorgt u eenvoudig voor een complete regendouche doucheset.

Douchekop voor een regendouche

Wilt u graag een regendouche met kraan installeren in uw badkamer? Het is uiteraard van belang om op voorhand de waterdruk te controleren, om na te gaan of die voldoende hoog is. De regendouches hebben namelijk veel waterdruk nodig. Weet u zeker dat u voldoende waterdruk heeft? Een regendouche met kraan kunt u dan gemakkelijk via onze webshop bestellen. U heeft hem dan snel in huis, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een eigen waterval in huis!

Regendouche met kraan kopen

Online een regendouche met kraan kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Kijk dan gerust rond in onze webshop. We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment van de verschillende topmerken. De douchekoppen zijn gemaakt van de beste materialen, zodat u daarmee een uitstekende keuze maakt. Blader door de regendouches met kraan en bestel het model van uw voorkeur online. Na uw online aankoop gaan we daar direct mee aan de slag. Het is bestellen van een regendouche met kraan is zo gebeurd. Dit betekent dat u de nieuwe regendouche daarna zo snel mogelijk in huis heeft om die direct aan te (laten) sluiten.