Regendouche met kraan

Bent u op zoek naar een regendouche met thermostaatkraan? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Douche Concurrent hebben we een ruim aanbod, zodat er gegarandeerd iets voor u tussen zit. De douches zijn gemaakt van verschillende materialen, hebben verschillende vormen en zijn beschikbaar in een aantal kleuren. De perfecte regendouche met kraan vindt u hier!

164 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

164 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De voordelen van een regendouche met thermostaatkraan

Het aanschaffen van een regendouche met thermostaatkraan heeft veel voordelen. Het is sowieso erg praktisch om een regendouche inclusief kraan te kopen, zodat u zeker weet dat alle onderdelen passen. Als u alles loskoopt, dan bestaat er een kans dat het niet zal werken. Ook zal er geen kleurverschil zijn en komen alle onderdelen tegelijk binnen. U weet dus zeker dat u direct kunt genieten van uw nieuwe regendouche met thermostaatkraan!

Daarnaast heeft een thermostaatkraan zelf ook een hoop voordelen. Het is namelijk erg gemakkelijk om de gewenste temperatuur in te stellen. U hoeft het water niet zelf te mengen. Vaak zit er een indicatie van 38 graden Celsius op, waardoor u met één knop de perfecte temperatuur kunt vinden. De kraan mengt het water zelf, waardoor u snel van de douche kunt genieten. Doordat het water sneller op de juiste temperatuur is, vindt er waterbesparing plaats. U kunt namelijk sneller onder de douche stappen. Dit is vooral met een regendouchekop belangrijk, want deze verbruikt per minuut veel meer water dan een gewone douchekop.

Bovendien is een thermostaatkraan een erg veilige keuze. Er zit vaak namelijk een automatische stop op de knop, zodat u het water niet gemakkelijk heel heet kunt laten worden. U moet dan een extra knop induwen om het warmer te laten worden. Een verbranding kan dus niet per ongeluk gebeuren! Ook is dit natuurlijk erg fijn als er kinderen in huis zelfstandig douchen. Zo weet u zeker dat zij veilig zijn.

Een thermostaatkraan kan ook de temperatuur erg goed vasthouden. Dit kan bij een mengkraan nogal erg verschillen, u staat dan ineens onder heel koud water of juist heel heet. Bij een thermostaatkraan zal dit niet gebeuren, doordat deze erg constant is qua temperatuur.

Het plaatsen van een regendouche met kraan

Het plaatsen van een regendouche met kraan zorgt voor een erg fijne toevoeging in uw badkamer. Naast dat u kunt genieten van een heerlijk warme regenbui, kunt u ook uw lichaam gemakkelijk even afspoelen met de handdouche. Een luxe aanvulling dus!

Een regendouche zorgt voor totale ontspanning. De dag opstarten of juist na een lange dag afsluiten onder deze stralen zal een waar genot zijn. Het voelt namelijk alsof u in een warme regenbui staat. De stralen zijn zacht, waardoor uw gehele lichaam tot rust komt.

Bij Douche Concurrent zijn er een hoop varianten van een regendouche met kraan. Zo heeft u al het nodige in één keer in huis. Het is dan alleen nog een kwestie van installeren en u kunt genieten van uw nieuwe regendouche met kraan!

Regendouche met handdouche: beschikbaar in trendy kleuren

Een regendouche met handdouche is erg fijn om te hebben in de badkamer. Zo kunt u namelijk gemakkelijk uw haar nat maken met de handdouche als u geen zin of tijd hebt om helemaal te douchen. Toch is het ook erg fijn als uw regendouche met handdouche mooi matcht met de rest van de badkamer. Om deze reden zijn er een hoop kleuren beschikbaar in ons assortiment.

Ook kunt u een hoop water besparen op het moment dat u een regendouche met handdouche heeft. De douchekop verbruikt namelijk een hele hoop water. Als u op sommige dagen dus wat zuiniger wilt zijn, dan kunt u de handdouche gebruiken tijdens het douchen.

Over het algemeen is ons advies om uw regendouche met handdouche aan te schaffen in de kleur van uw andere kranen. Zo ontstaat er namelijk een mooi geheel in de ruimte. Een kleur die vaak voorkomt in een badkamer, is chroom. Dit is een klassieke kleur die makkelijk gecombineerd kan worden met andere elementen in de ruimte.

De huidige trend voor een badkamer is het hebben van mat zwarte producten. Bij Douche Concurrent hebben we een breed assortiment als het gaat om deze kleur. Het gebruik van zwart in uw badkamer zorgt voor een stoere en stijlvolle look.

Mocht u een unieke kleur interessant vinden, dan kunt u kijken naar het aanschaffen van een regendouche met handdouche in de kleur koper of goud. Deze kleuren zien we steeds vaker terug in badkamers. Het zorgt voor een luxe en moderne uitstraling in uw badkamer. Bovendien zijn er ook steeds meer koperen en gouden producten te vinden, zoals bijvoorbeeld een inloopdouche.

Keuze uit een opbouw of inbouw regendouche met handdouche

U kunt kiezen uit een opbouw of inbouw regendouche met handdouche. Beide hebben voordelen en nadelen. Als u kiest voor een opbouwvariant, dan is het grote voordeel dat u er altijd makkelijk bij kunt. Als er iets kapot is of er moet een onderdeel vervangen worden, dan is dat zo gedaan. Ook is een opbouwdouche geschikt voor bijna iedere badkamer, wat het een hele toegankelijke optie maakt. Wel vindt men dit vaak een minder stijlvolle look hebben dan een inbouwvariant.

Een inbouw regendouche met handdouche is een stijlvol en luxe product. Zo is de douchestang niet zichtbaar, wat het erg minimalistisch maakt. Dit is vaak de reden waarom men voor een inbouwset kiest. Het nadeel is dat het repareren of vervangen vaak een stuk moeilijker is. Ook het plaatsen van deze variant gaat vaak moeizaam. Er komt namelijk een hoop hak- en breekwerk bij kijken.

De doorsnede van de regendouche met thermostaatkraan

Het is u misschien wel opgevallen dat er meerdere maten beschikbaar zijn als het gaat om de doorsnede van de stortdouche. Zo bestaan er een aantal varianten van 10 tot 20 centimeter. Deze zijn ideaal als het gaat om waterbesparing. De meeste regendouches met thermostaatkraan hebben een doorsnede van 20 tot 30 centimeter. Dit komt doordat deze precies groot genoeg is om er volledig onder te staan als u alleen doucht. Ook lukt het wel om samen te douchen met deze maat, maar voor twee personen is 30 tot 40 centimeter toch net iets beter. Zo voelen beiden namelijk de warme straal en hoeft niemand het koud te hebben.

Douchekraan regendouche kopen bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent hebben we een ruim assortiment. U zult dus gegarandeerd uw perfecte douchekraan regendouche op onze website kunnen vinden! Mocht u ze liever even in het echt bekijken of mocht u wat advies willen ontvangen, dan bent u altijd welkom in één van onze showrooms!

Ook kunt u natuurlijk gemakkelijk uw regendouche met kraan online kopen. Aan de linkerkant van de pagina vindt u enkele filters, wat de zoektocht wat makkelijker maakt. Ook kunt u altijd contact opnemen via de livechat, als u hulp of informatie wilt verkrijgen.

Regendouche met thermostaatkraanRegendouche met kraanDouchekraan regendouche

Veelgestelde vragen over regendouches met kraan

Wat is een regendouche met kraan?

Als u een regendouche met kraan aanschaft bij Douche Concurrent, dan ontvangt u een regendouche, een thermostaatkraan en een glijstang als u een opbouwvariant koopt. Bij vele opties zit er ook een handdouche bij! Dit betekent dus dat u de producten niet los hoeft aan te schaffen, maar u een heel pakket in één ontvangt. Zo hoeft u het alleen maar te installeren en u kunt onder de douche stappen!

Welke doorsnede moet mijn douchekop hebben?

Om volledig te kunnen genieten van de regendouche raden wij aan om een douchekop aan te schaffen van 20 tot 30 centimeter. 20 centimeter is het gebruikelijke en is groot genoeg om volledig te genieten van de warme regenbui. Uw hele lichaam zal onder de straal staan. Mocht u graag met zijn tweeën onder de douche staan, dan is het misschien handig om voor een iets grotere kop te gaan. Houd er wel rekening mee dat een grotere kop ook meer water verbruikt!

Past een inbouw regendouche in iedere badkamer?

Nee, een inbouw regendouche past helaas niet in iedere badkamer. Voor een regendouche is het belangrijk dat de ketel niet te oud is, anders staat er niet genoeg druk op. Daarnaast is het ook zo dat een inbouwdouche niet geschikt is voor ieder huis. Het vergt vaak namelijk een flinke verbouwing. Mocht u dus geen zin hebben in hak- en breekwerk, dan is een inbouwdouche niet geschikt voor uw badkamer.