Doucheset

In onze douchesets hebben wij alvast de handige spullen bij elkaar gedaan: de douchekraan, de stang en de hoofddouche en/of handdouche. U heeft bij Douche Concurrent keuze uit verschillende soorten douchesets, bijvoorbeeld met een regendouche of een bepaald type mengkraan. Wilt u graag advies over onze douchesets? Douche Concurrent helpt u graag bij het vinden van de geschikte set.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op kranen
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 288 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 288 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Doucheset kopen

De doucheset vormt de kern van de douche, het is de set met de douchekraan, de douchestang en de hoofddouche en/of handdouche. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende douchesets. Zoekt u specifiek naar de aanbiedingen die er beschikbaar zijn om de kosten te drukken? U heeft de keuze uit sets met een thermostaatkraan en de verschillende regendouches. We maken het u graag gemakkelijk om online een voordelige doucheset te kopen, uiteraard van de hoge kwaliteit zoals u die van A-merken mag verwachten.

Doucheset aanbieding

Dankzij onze doucheset aanbiedingen betaalt u standaard een lage prijs voor de diverse modellen. Het gaat om een combinatie van douchegarnituur. Wilt u een complete set doucheset bestellen en daarmee zorgen voor een nieuwe douche of is de huidige set aan vervanging toe? Het grote voordeel van de aanbiedingen voor de douchesets is dat de verschillende onderdelen zowel qua ontwerp als functionaliteit goed  bij elkaar passen. Alles is netjes op elkaar afgestemd, zodat u kunt rekenen op een hoogwaardige douche. Kijk binnen de doucheset onder andere goed naar de douchekranen en de douchekoppen, zodat die goed naar wens zijn.

Doucheset met thermostaatkraan

Binnen de douchesets is het verstandig om onder andere goed te kijken naar de thermostaatkranen. Het is een specifiek type douchekraan die het gemakkelijker maakt om de gewenste temperatuur te kiezen. Het is niet nodig om het warme en koude water met elkaar te mengen, dat gebeurt automatisch door de thermostaat. In plaats daarvan is het voldoende om aan te geven of u de temperatuur van het water (iets) warmer of kouder wenst. De douchesets met een thermostaatkraan vormen een populaire keuze en zorgen er onder de douche voor dat u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt kiezen.

Regendoucheset kopen

Specifiek op zoek naar een regendoucheset? Het is in de basis een reguliere doucheset. Er is echter sprake van een grote regendouche, een grotere douchekop die ervoor zorgt dat u een weldadig gevoel kunt ervaren. Bovendien is er vaak sprake van een extra handdouche, die het gemakkelijker maakt om uzelf of de douchewanden af te spoelen. Kijk met het oog op de doucheset wat dat betreft goed naar de verschillende mogelijkheden om daar online op uw gemak een keuze uit te maken. Bestelt u de doucheset online? Wij gaan er meteen mee aan de slag en zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres.