Douchekraan warm koud

Met een douchekraan warm koud kunt u zelf bepalen of u wilt dat er warm of koud water uit de kraan komt. U vindt in ons aanbod vele douchekranen warm koud, waaronder diverse mengkranen en thermostaatkranen. Naar welke kleur, afwerking en design gaat uw voorker uit? Bekijk ons volledige assortiment hieronder.

530 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

530 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Bent u op zoek naar een douchekraan warm koud? Dan zoekt u waarschijnlijk een kraan die u zowel van warm als van koud water kan voorzien. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten douchekranen warm koud. Dus we zijn er zeker van dat u er wel een kunt vinden die aansluit bij uw wensen.

Een douchekraan warm koud: mengkraan of thermostaatkraan

Als het gaat om een douchekraan warm koud heeft u diverse keuzes! U kunt namelijk gaan voor een mengkraan, maar zeker ook voor een thermostatische kraan. Bij een douchekraan warm koud met een mengkraan maakt u gebruik van twee knoppen of van één hendel om zelf de temperatuur te bepalen. Elke keer als u onder de douche stapt stelt u de temperatuur van het water opnieuw in. Wilt u liever een wat modernere douchekraan warm koud? Kies dan voor een thermostaatkraan! U hoeft de temperatuur niet bij iedere douchebeurt opnieuw te bepalen en de temperatuur blijft constant.

Een douchekraan warm koud in diverse kleuren, designs en afwerkingen

Bij Douche Concurrent vindt u een ruim aanbod aan douchekranen! U kunt dus ook zeker een douchekraan warm koud vinden die perfect past in uw badkamerstijl. Heeft u een industriële, moderne of luxe stijl? Dan is een douchekraan warm koud in de kleuren goud, zwart of koper een goede keuze. Meer op zoek naar een tijdloze douchekraan warm koud? Bekijk dan de varianten in chroom en rvs.

Naast de kleur is ook de montagewijze een belangrijke keuze! Bent u uw gehele badkamer aan het verbouwen? Dan is een moderne inbouwkraan een goede optie. Dit geeft uw badkamer een luxe en smaakvolle uitstraling. Wilt u enkel uw douchekraan warm koud vervangen? Dan is een opbouwkraan een fijne keuze! U hoeft hiervoor geen hele verbouwing te starten: u kunt direct aan de slag met de installatie.

De juiste douchekraan warm koud vindt u bij Douche Concurrent

Heeft u online een keuze kunnen maken en de juiste douchekraan warm koud gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online. Liever nog een aantal douchekranen warm koud in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms. Onze specialisten kunnen u niet alleen adviseren, maar ook inspireren! Nog vragen over een douchekraan warm koud? Bel of mail dan naar onze klantenservice.