Douchekraan met glijstang

Wilt u een nieuwe douchekraan met glijstang aanschaffen? Op deze pagina vindt u diverse modellen die mooi zullen staan in uw badkamer! Welke kleur, kleur of vormgeving u ook in uw hoofd heeft, dankzij ons ruime aanbod zit er vast een douchekraan met glijstang bij daarop aansluit. Bekijk het assortiment hieronder.

232 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

232 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Als we het hebben over een douchekraan met glijstang, dan hebben we het eigenlijk over een opbouw doucheset. Deze bestaat uit een douchekraan, glijstang, douchekop en vaak ook een handdouche. U schaft dus direct een volledige set aan, waardoor u geen onderdelen bij elkaar hoeft te zoeken. Dit maakt de douchekraan met glijstang een fijne aankoop.

Eenvoudig installeren van de douchekraan met glijstang

Een andere pluspunt van een douchekraan met glijstang is dat het eenvoudig te monteren is in uw badkamer. Doordat u hiermee kiest voor een opbouwmodel, komt er tijdens het installeren van de douchekraan met glijstang geen verbouwing aan te pas. Dit is een ander verhaal bij een inbouwmodel.

Het uiterlijk van de douchekraan met glijstang

Het mooie aan de douchekraan met glijstang is dat het te verkrijgen is in veel verschillende design en u dus niet vastzit aan een specifiek ontwerp. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een modern model of één met klassieke kenmerken: gaat u voor hoekige vormen of liever voor sierlijke details? Daarnaast kunt u kiezen uit een hoop kleuren, van mat zwart tot glanzend goud. Er is dus veel mogelijk als u een douchekraan met glijstang wilt toevoegen aan uw badkamerinterieur.

Douchekraan met glijstang kopen bij Douche Concurrent?

Kunt u een mooie douchekraan met glijstang vinden op onze website? Als u er niet helemaal uitkomt, dan bent u welkom om een kijkje te nemen in onze showrooms in Beverwijk en Schiedam. Hier zijn badkamerspecialisten die u ook nog eens kunnen voorzien van meer informatie en zelfs persoonlijk advies.

Heeft u een douchekraan met glijstang op het oog en wilt u het zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel het exemplaar nu dan online!