Douchekraan hartafstand 10 cm

Een douchekraan hartafstand 10 cm vindt u zeker binnen ons assortiment! U vindt bij ons diverse kleuren en afwerkingen, zoals zwart en chroom. Alle douchekranen met een hartafstand van 10 cm zijn inbouwkranen, waardoor het gegarandeerd een strakke en moderne toevoeging is aan uw badkamer.

3 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

3 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wilt u een douchekraan met hartafstand 10 cm? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt bij ons douchekranen met een hartafstand van 10 cm in diverse kleuren, vormen en stijlen. Zo hebben wij douchekranen in een tijdloze kleur als chroom of rvs, maar zeker ook in de populaire kleur zwart. De kans is dus groot dat u een douchekraan 10 cm vindt die aansluit om uw wensen!

Wat is een douchekraan hartafstand 10 cm?

Wat is een douchekraan met een hartafstand van 10 cm nou eigenlijk? De hartafstand, ook vaak hart-op-hart genoemd, is de afstand tussen de twee aansluitingen van de kraan. Dit middelste stuk is bij een douchekraan hartafstand 10 cm dus 10 centimeter.

De douchekraan hartafstand 10 cm inbouwen

Een douchekraan hartafstand 10 cm in ons assortiment gevonden? Dan is dit gegarandeerd een inbouwkraan. Een inbouwkraan is een moderne en strakke keuze! U ziet namelijk alleen essentiële onderdelen, zoals de knoppen en de kraan. Bij enkele douchekranen met een hartafstand van 10 cm ziet u ook het omstel. Naast dat de looks van een inbouwkraan erg mooi aansluiten bij de badkamerstijlen van nu is het ook nog gemakkelijker te onderhouden. U heeft namelijk minder onderdelen om schoon te maken! Het inbouwen van een douchekraan hartafstand 10 cm kost wat tijd, maar dat is het meer dan waard.

Een douchekraan hartafstand 10 cm kopen bij Douche Concurrent

Heeft u een douchekraan hartafstand 10 cm gevonden of moet u ons aanbod nog bekijken? U kunt dit natuurlijk online doen, maar u bent ook van harte welkom in onze showrooms. Wij begrijpen het namelijk erg goed als u het fijn vindt om een douchekraan met hartafstand 10 cm in het echt te zien.

Toch liever online? Voeg de douchekraan hartafstand 10 cm toe aan uw winkelwagen, volg het bestelproces en kies een betaalmethode. Wij gaan dan direct aan de slag met uw bestelling en zorgen voor een snelle bezorging op de door u gekozen locatie. Nog vragen over een douchekraan hartafstand 10 cm? Neem dan contact op met onze klantenservice!