Douchekraan 12 cm

Een douchekraan 12 cm is eigenlijk een douchekraan met een hartafstand van 12 centimeter. Is dit wat u zoekt? Dan zit u hier helemaal goed! Bekijk ons volledige assortiment hieronder en vindt een kraan die voldoet aan uw wensen.

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Gaat uw voorkeur uit naar een douchekraan 12 cm? Dan zit u goed bij Douche Concurrent! U vindt bij ons diverse douchekranen 12 cm. Zo hebben wij in ons assortiment chromen douchekranen 12 cm, maar ook stalen douchekranen 12 cm. Wat u ook zoekt, bij ons zit u altijd goed!

Wat is precies een douchekraan 12 cm?

Een douchekraan 12 cm is een douchekraan met een hartafstand van 12 centimeter. Dit is de afmeting tussen het midden van de warmwaterleiding en het midden van de koudwaterleiding. Bij deze kranen is deze afmeting dus 12 centimeter. Naast douchekranen 12 cm hebben wij binnen ons assortiment ook douchekranen 15 cm. Deze hebben een hartafstand van 15 centimeter!

Een douchekraan 12 cm: opbouwkraan

Vindt u de juiste douchekraan 12 cm binnen ons assortiment? Dan is dit gegarandeerd een opbouwkraan! Het grote voordeel van een opbouwkraan is dat hij gemakkelijk te installeren is. U hoeft geen muren open te breken of gekke aanpassingen te doen. Ideaal, want zo kunt u gelijk aan de slag met de douchekraan 12 cm en er snel gebruik van maken.

Een douchekraan 12 cm is een tijdloze keuze

Alle douchekranen 12 cm zijn een tijdloze keuze! Dit komt door de chromen kleur. Een douchekraan 12 cm in chroom past perfect in iedere badkamerstijl en is goed te combineren. Daarnaast hebben veel andere items en meubels in uw badkamer ook chromen details, zoals knoppen en greepjes. Dit matcht dus goed met uw douchekraan 12 cm en vormt een mooi geheel. Niet alleen de kleur, maar ook het design met twee grepen is altijd een goede keuze. Of u nou een moderne, landelijke of luxe stijl in heeft, het past altijd!

Een douchekraan 12 cm die voldoet aan uw wensen

Ons volledige assortiment bekeken en een douchekraan 12 cm gevonden die voldoet aan uw wensen? Perfect! Plaats de douchekraan 12 cm in uw winkelmandje en volg het gehele bestelproces. Hier kunt u zelf een betaalmethode kiezen, maar ook een afleverpunt. Wij gaan dan zo snel mogelijk met uw douchekraan 12 cm aan de slag en zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk bij u is. Heeft u nog vragen over een douchekraan 12 cm? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan per e-mail en telefonisch.

Liever langskomen in één van onze showrooms? U bent van harte welkom om uw favoriete douchekraan 12 cm te komen bekijken, te vergelijken en u te laten adviseren.