Douchekranen

Bij het kopen van een douchekraan is het raadzaam om te kijken naar het materiaal de douchekraan is. Het materiaal bepaalt grotendeels de uitstraling van de kraan. Denk goed na of u een mengkraan of thermostaatkraan wilt. We verkopen douchekranen voor verschillende badkamerstijlen. Kijk ook naar de hartafstand zodat u de douchekaan kan aansluiten!
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op kranen
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 329 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 329 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Douchekraan kopen

Een douchekraan vormt een belangrijke basis voor de douche, douchekranen zorgen ervoor dat het water beschikbaar is en via de douchekop naar buiten kan komen. Uiteraard zijn er verschillende kranen voor de douche beschikbaar, bijvoorbeeld op basis van inbouw of opbouw douchekraan. De douchekranen netjes wegwerken in de wand of er met een opbouw model voor zorgen dat er een stijlvol geheel ontstaat? Blader door ons brede assortiment en doe inspiratie op of ga specifiek op zoek naar het model dat u aan weet te spreken.

Douchekranen aanbieding

Specifiek op zoek naar de douchekranen aanbiedingen, zodat u een scherpe prijs betaalt voor de modellen van hoge kwaliteit? We voeren een aantal topmerken. De kwaliteit van de A-merken draagt bij aan een lange levensduur, terwijl u bovendien kunt rekenen op een stralend design. De combinatie van de beide elementen maakt de douchekranen uit ons assortiment tot een goede keuze bij u in de badkamer. De inbouw douchekranen tonen zo min mogelijk van het materiaal, terwijl de opbouw kranen voor de douches gemaakt zijn van materialen die meer dan gezien mogen worden en een stijlvolle keuze vormen.

Thermostatische douchekraan (met thermostaat)

Een thermostatische douchekraan werkt zeer gemakkelijk. Er zit namelijk een thermostaat in de douchekraan waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt regelen. Met één knop regelt u de temperatuur van de thermostatische douchekraan. Makkelijker wordt het niet. Dit is de perfecte keuze voor iedere douche of douchecabine.

Inbouw douchekraan

Een inbouw douchekraan kunt u voor een groot deel in de wand wegwerken. Het grootste deel van de douche zit dan in de muur, er zijn slechts een paar knoppen beschikbaar die het mogelijk maken om de douche aan te zetten en bijvoorbeeld de temperatuur te regelen. Op die manier zorgt u voor een stijlvol geheel of kunt u de materialen bestellen waar de loodgieter vervolgens voor u mee aan de slag kan. De meest voorkomende inbouw douchekranen zijn de thermostatische douchekraan en de douchekraan met mengkraan, beide verkrijgbaar in RVS. Blader door de verschillende inbouw douchekranen en opbouw modellen. U krijgt dan een goed beeld van wat er beschikbaar is binnen ons brede gamma aan producten voor in de badkamer.

Douchekraan kopen - 12 cm en 15 cm

Online een douchekraan kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Wij zorgen er met de scherpe douchekraan aanbiedingen voor dat u standaard een scherpe prijs betaalt. Bovendien heeft u de keuze uit modellen voor inbouw en opbouw, we zorgen voor een breed assortiment. De meeste douchekranen zijn 12 cm of 15 cm. Het aantal centimeters heeft te maken met de hart-op-hart maat van de waterleidingen. Zodra u een keuze heeft gemaakt gaan wij daar meteen mee aan de slag. Wilt u een douchekraan bestellen? We maken de douchekraan (12 cm of 15 cm) klaar voor de verzending, zodat deze zo snel mogelijk naar u toe komt. Dit betekent dat u de douchekranen vlot kunt (laten) monteren om daar op korte termijn gebruik van te kunnen maken. Douchekraan kopen? Bestel nu je douchekraan bij Douche concurrent!