Douchearmen

Met een douchearm monteert u uw regendouche aan de muur of het plafond. Douchearmen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en materialen, zodat deze goed past bij uw regendouche.

167 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

167 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douchearm nodig en op zoek naar een goedkope keuze die toch goede kwaliteit oplevert? De douchearmen van Douche Concurrent vormen een goede keuze. We zorgen online voor een uitgebreid assortiment, waar u op uw gemak doorheen kunt bladeren. Specifiek op zoek naar de douchearmen van chroom of benieuwd naar de lengte van de modellen? Van 50cm tot aan kleinere of juist grotere formaten, we zorgen voor een uitgebreid aanbod. U kunt er online een keuze uit maken, we maken het bestellen van de douchearmen graag zo gemakkelijk mogelijk.

Douchearm voor op de wand of plafond

Uiteraard zijn de douchearmen geschikt voor op de wand of op het plafond, afhankelijk van de manier waarop u er gebruik van wenst te maken. De bevestiging van de douchearm is eenvoudig, we leveren daar een uitgebreide handleiding bij. U heeft de keuze uit een aantal verschillende klassieke of juist heel moderne exemplaren, afhankelijk van hoe u de rest van de badkamer heeft ingericht of hoe u dat van plan bent. Het is de moeite waard om de verschillende douchearmen te bekijken en aan de hand daarvan na te gaan wat u het meest aanspreekt.

Douchearm van chroom

Binnen de douchearmen heeft u de keuze uit bijvoorbeeld chroom of nikkel. Het zijn mooie stijlvolle materialen, uiteraard voorzien van een mooie glans. Stem het materiaal af op bijvoorbeeld een steunbeugel voor de inloopdouche die u heeft zitten of de rest van het douchegarnituur dat u al heeft zitten. U zorgt er daarmee voor dat de douchearmen mooi passen binnen de rest van het ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen er met de verschillende douchearmen voor dat u een uitstekende keuze kunt maken. We leveren topmerken voor lage prijzen, waar u online op uw gemak doorheen kunt bladeren.

Online douchearmen kopen

Een douchearm van 50cm nodig of op zoek naar een van de andere populaire formaten? Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat u voor de douchearmen niet langer de deur uit hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om online aan te geven welke douchearm u graag wilt bestellen. Wij gaan er meteen mee aan de slag en maken de verzending voor u in orde. Dat betekent dat u de douchearm snel in huis heeft om die direct te bevestigen, zodat u daar spoedig gebruik van kunt maken.