Badrandkraan zwart

Een badrandkraan zwart is gegarandeerd een mooie toevoeging aan uw badkamer! U ziet enkel de essentiële onderdelen en de overige elementen worden weggewerkt in de rand van uw bad. U vindt bij ons zowel de viergats als de vijfgats varianten. Bekijk hieronder ons volledige assortiment!

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een badrandkraan zwart is een stijlvolle en moderne kraan! U moet de kraan, zoals de naam al zegt, bevestigen op de badrand. U ziet enkel de knoppen, de kraan en de handdouche. De overige onderdelen werkt u weg in de badrand! De badrandkraan zwart heeft hierdoor een strakke uitstraling!

Een badrandkraan zwart: viergats of vijfgats

Heeft u ons assortiment al bekeken? Dan is u vast opgevallen dat een badrandkraan verkrijgbaar is met vier of met vijf gaten. Wilt u een thermostaatkraan? Dan raden wij u aan om te kijken naar de modellen met vier gaten. De vier gaten zijn voor de bedieningsknop voor de temperatuur, de uitloop, de handdouche en voor de knop waarmee u schakelt tussen deze twee toepassingen! Wilt u liever een mengkraan? Dit zijn juist de kranen met vijf gaten! Deze variant heeft een extra gat, omdat u niet één bedieningsknop heeft voor de temperatuur, maar twee. Hiermee kunt u de temperatuur van het water uit uw badrandkraan zwart mengen.

Het design van uw badrandkraan zwart

Zowel de kleur als het design van de badrandkraan zwart zijn van invloed op de uitstraling! U heeft natuurlijk al gekozen voor de kleur zwart, maar u moet ook kiezen uit verschillende designs. Wilt u een moderne badrandkraan zwart? Bekijk dan de varianten met een vierkante vorm en strakke lijnen! Liever een sierlijke badrandkraan zwart? Dan raden wij u aan om te kijken naar de badrandkranen zwart met ronde vormen.

Een badrandkraan zwart bestellen

Wij hopen dat u tijdens uw zoektocht de juiste badrandkraan zwart tegen bent gekomen. U hoeft hem dan alleen nog maar te bestellen. U kunt dit direct doen via onze website. U plaatst de badrandkraan zwart in uw winkelwagen en volgt het bestelproces. Tijdens dit proces kiest u een betaalmethode en een afleverpunt! Liever langskomen in onze showroom voor uw bestellen? U kunt ons vinden in Beverwijk en in Schiedam. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice! Zo kunnen we uw vragen over de badrandkraan zwart namelijk ook beantwoorden.