Mengkraan

Bent u op zoek naar een mengkraan? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan mengkranen beschikbaar. Met een mengkraan mengt u handmatig het warme en koude water tot de gewenste temperatuur is bereikt. Op veel mengkranen kunt u ook douchekop aansluiten, zodat u zich makkelijk kunt afspoelen.

64 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

64 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Een mengkraan badkraan kopen? Het is een mengbadkraan met de mogelijkheid het warme en koude water handmatig te mengen. De mengkraan is zo ontworpen dat u warm water en koud water handmatig mengt voor de juiste temperatuur. Wilt u het water iets kouder of wat warmer hebben? Dan hoeft u alleen maar de bedieningsknop naar links of naar rechts te bewegen. Een badmengkraan is ideaal om het bad vol te laten lopen met water met de gewenste temperatuur. De temperatuur is makkelijk aan te passen wanneer het water te koud of te warm is.

Mengkraan voor het bad

Badmengkranen vormt een populaire keuze, zowel dankzij het praktische gemak als de mooie uitstraling van de verschillende kranen. Op zoek naar de badkranen van topmerken in bijvoorbeeld chroom of RVS? Er zijn diverse modellen beschikbaar, waarmee we er graag voor zorgen dat u het bad op een sierlijke of stijlvolle wijze kunt (laten) afwerken. De badkraan vormt een uitstekende keuze om het bad gemakkelijk te vullen. Het water vanuit de wand het bad in laten stromen? Maak gebruik van een inbouw mengkraan. Het is een mengkraan voor in bad waarbij de leidingen netjes in de wand zitten.

Inbouw meng badkraan

Een inbouw badkamer mengkraan kopen? Het is een mengkraan voor het bad die u netjes in de wand weg kunt (laten) werken. Het betekent in de praktijk dat de leidingen in de wand komen te zitten, zodat u die niet meer kunt zien. Het grote voordeel is dat u alleen de kraan nog uit de wand ziet komen en dat u het bad daarmee kunt vullen. De mengbadkraan zorgt op die manier voor functioneel gemak, terwijl het inbouwmodel bovendien kan bijdragen aan een prachtige uitstraling van het geheel. Het is de moeite waard om door de verschillende mengkranen en badkranen te bladeren, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk en beschikbaar is.

Badmengkraan kopen

U kunt online een badmengkraan kopen, we zorgen er met een uitgebreid assortiment voor dat u standaard een scherpe prijs betaalt. De badmengkraan vormt een goede keuze en maakt het eenvoudig om de gewenste temperatuur te bereiken. Koop een goedkope inbouw badkraan of maak gebruik van de opbouw modellen die er beschikbaar zijn. Online een van de badkranen met mengkraan bestellen? We maken de badkraan zo snel mogelijk klaar voor de verzending naar uw adres.