Badkraan uit muur

Een badkraan uit de muur is een stijlvolle en nette toevoeging aan uw badkamer! De kraan wordt geplaatst tegen of in de wand van uw muur. U vindt bij ons diverse soorten, kleuren en designs. Bekijk hieronder ons assortiment en vindt de ideale badkraan uit de muur!

148 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

148 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een badkraan uit de muur is eigenlijk een kraan die u verwerkt in de wand van uw badkamer. Dit is een hele strakke en moderne toepassing, die zorgt voor een nette en smaakvolle uitstraling! U vindt bij ons diverse kleuren en stijlen. Wij zijn er dus zeker van dat u bij ons goed kunt slagen voor een nieuwe badkraan uit de muur.!

Badkraan uit muur: thermostaatkraan

Heeft u een badkraan uit de muur op het oog? Dan is de kans groot dat dit een thermostaatkraan is. Bij een thermostaatkraan hoeft u het water niet zelf handmatig te mengen, want dit gaat automatisch. U stelt het aantal graden in en de badkraan uit de muur zorgt dat het water deze temperatuur ook krijgt. Daarnaast blijft dit constant, zelfs wanneer u de badkraan uit de muur even uitgezet heeft.

Welke kleur badkraan uit muur heeft uw voorkeur?

Een badkraan uit de muur kan diverse kleuren hebben. Heeft u een donkere of industriële badkamer? Dan past een zwarte badkraan uit de muur goed bij u. Heeft u liever een tijdloze kleur? Bekijk dan de badkranen uit de muur in de kleuren chroom en rvs! Natuurlijk hebben wij ook goud, koper en wit. Welke kleur past bij uw stijl?

Een badkraan uit muur met handdouche

Veel van de badkranen uit de muur zijn voorzien van een handdouche! Dit is fijn als u zich na het badderen even wilt afspoelen of uw haren wilt wassen. Verder komt de handdouche van de badkraan uit de muur vaak van pas tijdens het schoonmaken! U spoelt hiermee uw bad gemakkelijk en snel af.

Een badkraan uit muur aanschaffen

Heeft u uw besluit genomen en kiest u voor een badkraan uit de muur? Dan kunt u deze online bestellen bij Douche Concurrent. Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct aan de slag. We zorgen dat de badkraan uit de muur zo snel mogelijk bij u wordt geleverd. Liever een aantal badkranen komen bekijken in onze showroom? U bent van harte welkom!