Badkraan staand

Wilt u een badkraan staand toevoegen aan uw badkamer? Begrijpelijk, want het is een luxe, smaakvolle en chique aanvulling op uw vrijstaande bad! U vindt bij ons badkranen staand in diverse tinten, vormen en met verschillende eigenschappen. Bekijk hieronder on volledige assortiment.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een badkraan staand is eigenlijk een vrijstaande badkraan! U plaatst hem dus naast uw vrijstaande bad, en creëert een luxe en aangename sfeer in de ruimte. Wij weten zeker dat u na een lange dag werken helemaal bij kunt komen in bad. Bedenk voor de aanschaf van uw badkraan staand aan welke wensen en eisen hij moet voldoen. Dit maakt de kans op slagen natuurlijk een stuk groter!

De kleur van uw badkraan staand

De kleur van uw nieuwe badkraan staan is erg belangrijk voor de uitstraling! U vindt bij ons diverse kleuren, waardoor de kans groot is dat u de perfecte badkraan staand kunt vinden. Heeft u een industriële of betonlook badkamer? Bekijk dan onze zwarte badkranen staand. Liever een unieke kleur? Dan kunnen wij goud en koper aanraden! Natuurlijk vindt u bij ons ook de kleuren chroom en rvs. Deze kleuren zijn tijdloos, waardoor u gegarandeerd niet uitgekeken raakt op uw badkraan staand!

Een badkraan staand: gemaakt van messing

Heeft u een badkraan staand op het oog? Dan is de kans erg groot dat deze gemaakt is van messing. Dit materiaal is ideaal voor in de badkamer! Het is bestand tegen vocht en tegen temperatuurverschillen. De badkraan staand gaat dus niet roesten, schimmelen of vervormen! Liever geen messing? Bekijk dan onze badkranen staand die gemaakt zijn van rvs of staal.

De stijl van uw badkraan staand

Natuurlijk is niet alleen de kleur, maar ook de stijl van de badkraan staand van invloed op de uitstraling. U vindt bij ons diverse moderne kranen, maar ook klassieke! Een moderne kraan is voorzien van strakke lijnen en vierkante vormen. Een klassieke badkraan staand heeft juist ronde en sierlijke vormen. Zorg dat de stijl van uw badkraan staand perfect aansluit op de stijl van uw badkamer!

Een badkraan staand bestellen bij Douche Concurrent

Heeft u ons aanbod bekeken? Dan heeft u vast een mooie badkraan staand kunnen vinden! U kunt deze dan online bestellen, maar ook in onze showrooms. U kunt ons vinden in Schiedam en in Beverwijk. Onze specialisten kunnen u adviseren en u kunt inspiratie opdoen voor uw gehele badkamer. Online bestellen? Plaats de badkraan staand dan in uw winkelwagen en volg het bestelproces. U kiest een betaalmethode en een afleverpunt, en wij gaan direct voor u aan de slag. Nog vragen over een badkraan staand? Neem dan contact op met onze klantenservice!