Badkraan messing

Een badkraan messing is een verstandige toevoeging aan uw badkamer! Messing is namelijk sterk en goed bestand tegen vocht. U hoeft niet bang te zijn dat uw nieuwe badkraan messing gaat roesten of vervormen. Bekijk hieronder ons volledige assortiment en zoek naar de perfecte badkraan messing.

306 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

306 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een badkraan messing toevoegen aan uw badkamer? Dan zit u hier helemaal goed! Het overgrote gedeelte van ons badkranen aanbod is namelijk gemaakt van het materiaal messing. Dit is niet voor niets zo, want messing is goed bestand tegen vocht en temperatuurverschillen. U vindt een badkraan messing bij ons in diverse kleuren, designs en vormen. De kans is dus erg groot dat u bij Douche Concurrent de ideale badkraan messing kunt vinden.

Badkraan messing: verschillende soorten

Bij de aanschaf van uw badkraan messing zijn er diverse keuzes die u moet maken. Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat voor soort badkraan u zoekt! Gaat uw voorkeur uit naar een thermostaatkraan of een mengkraan? Wat wilt u liever: een inbouwkraan, een opbouwkraan of zelfs een vrijstaande badkraan messing? Bij ons vindt u al deze verschillende badkranen, dus genoeg keus!

De kleur van uw badkraan messing is belangrijk

Wij vinden de kleur van uw badkraan messing een erg belangrijke keus! Het heeft namelijk een grote invloed op de stijl en de uitstraling van uw badkamer. U kunt bij ons terecht voor de populaire en opvallende kleuren zwart, goud en koper! Daarnaast hebben wij ook badkranen messing in de kleuren chroom, wit en rvs. Kiest u voor een van deze kleuren? Dan heeft u gegarandeerd een tijdloze badkraan messing, waar u niet snel op uitgekeken raakt.

De vorm en het design van de badkraan messing

Naast de kleur zijn ook de vorm en het design van invloed op de uitstraling van uw badkamer! Heeft u een klassieke stijl? Dan raden wij u aan om te kijken naar een badkraan messing met sierlijke en ronde vormen. Liever een moderne kraan voor in uw industriële, luxe of design badkamer? Dan past een badkraan messing met strakke lijnen en vierkante vormen beter bij u!

Een badkraan messing bestelt u bij Douche Concurrent

Heeft u in ons uitgebreide aanbod een badkraan messing kunnen vinden die aansluit op uw wensen? Dan is het tijd om hem te bestellen! Dit kan natuurlijk online via onze website, maar zeker ook in één van onze showrooms. Hier staan onze specialisten klaar om u te adviseren! Nog vragen over uw badkraan messing? Bel of mail dan naar onze klantenservice!