Badkraan 15 cm

Wilt u een badkraan 15 cm toevoegen aan uw badkamer? Dan zit u op deze pagina helemaal goed! U vindt hier namelijk ons uitgebreide aanbod, dat bestaat uit diverse badkranen 15 cm. Bekijk hieronder ons volledige assortiment!

92 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

92 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Bent u op zoek naar een badkraan 15 cm? Dan zit u hier helemaal goed! Een badkraan 15 cm is eigenlijk een badkraan met een hartafstand van 15 centimeter. De hartafstand wordt ook wel hart-op-hart genoemd. Deze afstand wordt gemeten vanaf het midden van de warmwaterleiding tot dat van de koudwaterleiding.

Een badkraan 15 cm in uw favoriete kleur

De kans is groot dat u al weet welke kleur uw badkraan 15 cm moet hebben! Het is dan ook een belangrijke keuze, die veel invloed heeft op de sfeer en uitstraling van uw badkamer. U vindt bij ons de enorm populaire mat zwarte badkraan 15 cm, maar ook de tijdloze kleuren chroom en rvs. Wilt u een luxe en smaakvolle stijl creëren? Bekijk dan onze gouden en koperen badkranen 15cm

Uw badkraan 15 cm: inbouwkraan of opbouwkraan

Bij de aanschaf van een badkraan 15 cm moet u kiezen tussen een inbouwkraan en een opbouwkraan. Een opbouwkraan is gemakkelijk te installeren en u hoeft hiervoor geen hele verbouwing te starten. Een inbouwkraan monteren kost meer tijd, maar dit is het meer dan waard! Het heeft namelijk een strakke, moderne en luxe uitstraling. Daarnaast is het gemakkelijker te onderhouden, omdat enkel de knoppen en de kraan te zien zijn.

Een badkraan 15 cm: gemaakt van messing

Heeft u een badkraan 15 cm op het oog? Dan is de kans groot dat deze gemaakt is van messing! Dit materiaal is perfect voor in de badkamer, omdat het goed bestand is tegen vocht en temperatuurverschillen. Roestplekken zullen op dit materiaal niet ontstaan en uw badkraan 15 cm vervormt niet.

Koop uw badkraan 15 cm bij Douche Concurrent

Heeft u een badkraan 15 cm gevonden die aansluit op uw wensen? Dan is het tijd om deze te bestellen. Dit kan bij Douche Concurrent natuurlijk online, maar u bent ook welkom in één van onze showrooms. U vindt ons in Beverwijk en in Schiedam! Liever telefonisch of per mail een vraag stellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.