Badkranen

Bent u op zoek naar een badkraan? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan badkranen. Zo vindt u altijd de juiste kraan die bij uw bad past. Gaat u voor een inbouwkraan, thermostaatkraan of misschien toch een mooie vrijstaande badkraan?

354 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

354 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Badkraan kopen

Badkraan kopen? Badkranen zijn er in verschillende soorten en maten zoals bijvoorbeeld 12 cm en 15 cm. Ze zorgen er in de badkamer voor dat u gebruik kunt maken van een kraan in bad of een kraan in de wastafel. Uiteraard zijn er badkranen met thermostaat beschikbaar, net als de modellen waarbij u op de klassieke wijze warm water en koud water kunt mengen. We bieden u bij Douche Concurrent een uitgebreide keuze uit ons assortiment. Blader er op uw gemak doorheen om een goed beeld te krijgen van de badkranen die er beschikbaar zijn. Op zoek naar klassieke badkranen, moderne kranen of een van de kranen voor in de badkamer van de topmerken? Blader er op uw gemak doorheen.

Badkraan met thermostaat (thermostatisch)

Met name een badkraan met thermostaat is de moeite van het bekijken waard. Het zijn kranen die een thermostaat in zich hebben, waardoor ze de gewenste temperatuur kunnen bepalen. Warmer water toevoegen of er in bad juist voor zorgen dat u de temperatuur wat omlaag kunt brengen? Geen probleem, het is voldoende om de badkraan naar links of naar rechts te bewegen. De menging van warm en koud water vindt automatisch plaats, op basis van de temperatuur van het water die u wenst. De thermostatische badkraan vormt daarmee een comfortabele oplossing voor in de badkamer.

Online badkranen van topmerken

We voeren bij Douche Concurrent een aantal topmerken, zodat u kunt rekenen op een badkraan van de best mogelijke kwaliteit. Op zoek naar een specifieke badkraan of heeft u een bepaald merk zitten en wilt u de oude badkraan graag goedkoop vervangen? Wij zorgen voor de scherpe prijzen bij de verschillende badkranen van topmerken. Het betekent dat u er aan de ene kant een lage prijs voor betaalt, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op topkwaliteit. De verschillende badkranen zijn beschikbaar in diverse designs en ontwerpen. Bekijk ze op uw gemak en maak online een keuze uit de diverse geschikte kranen voor in de badkamer. Vervolgens is het bestellen van een badkraan heel simpel: gewoon via de webshop of kom langs in onze showroom.

Badkraan 12 cm of 15 cm kopen

Een goedkope badkraan op de kop tikken of benieuwd naar hoe we hoge kwaliteit kunnen leveren voor een lage prijs? We kopen de verschillende badkranen van 12 cm en 15 cm voor u in en slagen er uitstekend in om de kosten goed in de hand te houden. Dat betekent dat u online goedkoop een badkraan kunt kopen. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag. Het betekent dat u er vervolgens zo snel mogelijk de beschikking over heeft, om de kraan in de badkamer thuis aan te brengen en daar gebruik van te maken.