Bad douchekraan

Staat u op het punt om een nieuwe bad douchekraan aan de schaffen? Dat begrijpen wij heel goed! Het is een handige toevoeging, want hiermee kunt u ook uw haren goed wassen terwijl u in bad zit. Daarnaast kan het, met de vele beschikbare designs, een goede bijdrage leveren aan het mooie interieur van uw badkamer. Bekijk alle bad douchekranen hieronder!

138 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

138 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Heeft u al nagedacht over welke bad douchekraan het beste past bij de stijl van uw badkamer? In ons assortiment vindt u modellen die op verschillende wijzen kunnen worden gemonteerd, zoals een opbouw en inbouw bad douchekraan. Houdt u van een minimalistische look boven het bad? Kies dan voor een inbouw bad douchekraan, waarvan alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn aan de wand. Gaat u liever voor het gemak van een makkelijke installatie? Ga dan voor een opbouw bad douchekraan!

Bad douchekraan: vrijstaand

Als u echt van iets unieks houdt en gekozen heeft voor een vrijstaand bad, dan is de vrijstaande bad douchekraan pas echt een goede match! Omdat deze in de grond staat, heeft u de vrijheid om te kiezen waar u het wilt plaatsen en zit u dus niet gebonden aan één specifieke plek. Daarnaast ziet het er ontzettend luxe en elegant uit, ongeacht het design. Zo maakt u van de bad douchekraan een eyecatcher.

Het ontwerp van de bad douchekraan

Heeft u al nagedacht over het ontwerp van de bad douchekraan? U heeft op het gebied van kleur en vormgeving namelijk een hoop keus. Hierdoor zit er gegarandeerd een bad douchekraan bij die uitstekend past bij wat u voor ogen heeft.

De kleur van de bad douchekraan heeft veel invloed op de uiteindelijke sfeer die u in de badkamer creëert, zeker als u kiest voor een vrijstaand model. Mat zwart levert bijvoorbeeld een stoer en toch stijlvol effect op, terwijl trendkleuren als goud en koper zorgen voor warmte in de badkamer.

Ook de vorm van de bad douchekraan draagt bij aan eindresultaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek design waar sierlijke vormen de hoofdrol spelen, maar ook voor een modern exemplaar met een hoekig ontwerp. Naast deze voorbeelden zijn er echter nog veel meer bad douchekranen te vinden op onze website!

Uw bad douchekraan bij Douche Concurrent

Heeft u een bad douchekraan op het oog? Bestel ‘m dan eenvoudig online! Als u (een deel) van ons assortiment liever in het echt bekijkt, dan bent u welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u inspiratie opdoen én vragen om persoonlijk advies.