4 gats badkraan

Bent u op zoek naar een moderne 4 gats badkraan? Dat begrijpen wij heel goed, want dit is een zeer stijlvolle toevoeging aan het bad! U kunt kiezen uit verschillende stijlen, waardoor er gegarandeerd een 4 gats badkraan bijzit die perfect past bij het huidige interieur van uw badkamer. Bekijk ons volledige aanbod hieronder en kies een mooi exemplaar!

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een 4 gats badkraan is over het algemeen een thermostatisch model. Dit houdt in dat u gemakkelijk de temperatuur in kunt stellen, waarna de kraan het koude en warme water automatisch mengt tot het de gewenste warmte heeft bereikt. Dit maakt de thermostatische 4 gats badkraan een duurzame keus, want het verbruik van water en energie wordt hiermee beperkt.

Een ander voordeel van de thermostatische 4 gats badkraan is dat het bijdraagt aan het gemak en het comfort in de badkamer. U hoeft niet op zoek te gaan naar de juiste temperatuur én het wordt vastgehouden nadat u het heeft ingesteld. Dit maakt de 4 gats badkraan extra fijn voor naast uw ligbad!

4 gats badkraan: in de rand of de muur?

Bij een 4 gats badkraan kunt u denken aan twee verschillende toepassingen, die er beiden luxe uitzien. De eerste optie is om het in te bouwen in de muur naast het bad, waarbij alleen de essentiële delen zichtbaar zijn op de wand. Deze 4 gats badkraan ziet er bijzonder stijlvol uit.

De andere optie is een 4 gats badkraan die u in de rand plaatst. Dit is de betere optie als u de muur van uw badkamer liever niet openbreekt of deze liever vrijhoudt. Deze 4 gats badkraan zal dankzij de mooie designs ook nog eens dienen als versiering voor uw ligbad.

4 gats badkranen bij Douche Concurrent

Heeft u de 4 gats badkranen op onze website bekeken en een model gevonden dat u graag in uw badkamer wilt plaatsen? Bestel deze dan snel en eenvoudig online! Zo heeft u de 4 gats badkraan snel in huis en kunt u het zo spoedig mogelijk voorzien van een mooie plek.