3 gats kraan

Bent u op zoek naar een stijlvolle 3 gats kraan? Dan ben u bij Douche Concurrent aan het juiste adres! Wij hebben verschillende 3 gats kranen in ons assortiment die zullen zorgen voor een elegante uitstraling. Wilt u er eentje in de keuken of in de badkamer? Wij hebben geschikte modellen voor beiden! Bekijk ons volledige aanbod hieronder.

22 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

22 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Er is gegarandeerd een 3 gats kraan in ons aanbod die past bij uw interieur. Heeft u een klassieke inrichting of gaat de stijl van uw huis meer de moderne kant op? U zit met de 3 gats kraan niet vast aan één type design.

3 gats kraan bij het bad

Zoekt u een 3 gats kraan voor bij uw bad? We hebben meerdere modellen die daar geplaatst kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 3 gats kraan met een vierkante vorm, die erg elegant oogt, maar ook voor een sierlijk model met zachte, ronde vormen.

Wastafel met een 3 gats kraan

Ook kunt u ervoor kiezen om een 3 gats kraan bij de wastafel te plaatsen. U kunt hierbij kiezen uit een opbouw- of inbouwontwerp. De één is makkelijker te installeren en de ander draagt extra bij aan de moderne uitstraling van het interieur. Welke 3 gats kraan u ook kiest, het zal spectaculair ogen!

Het kiezen van de perfecte 3 gats kraan

Weet u al waar u de 3 gats kraan wilt gaan plaatsen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een mooi exemplaar dat aansluit op al uw wensen! U heeft keus uit verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen.

Heeft u een mooie 3 gats kraan kunnen vinden? Bestel het eenvoudig online of kom het model in één van onze showrooms bekijken!