2 gats kraan

Bent u op zoek naar de ideale 2 gats kraan voor in uw badkamer? Bij ons kunt u terecht voor modellen met verschillende functies, zoals voor de wastafel en de douche. Weet u al waar uw 2 gats kraan aan moet voldoen en hoe deze er precies uit moet komen te zien? Bekijk dan ons aanbod hieronder en kies er eentje uit die aansluit op al uw wensen!

Naar wat voor 2 gats kraan bent u op zoek? We raden aan om het aan te laten sluiten op de rest van het interieur, zodat het samen één geheel vormt. Hierbij kunt u denken aan de afwerking en stijl van de 2 gats kraan. Ons aanbod bestaat uit modellen die passen bij moderne interieurs, maar ook exemplaren die echt thuishoren in een klassiek ogende ruimte.

2 gats kraan voor bij de wastafel

De 2 gats kraan uit ons assortiment zien we vooral terug in de badkamer of de toiletruimte. Het gaat voornamelijk om wastafelkranen die ingebouwd dienen te worden, iets wat er zeer elegant uitziet boven een wastafel of -kom. Met zo’n 2 gats kraan ziet het er immers uit alsof het water uit de muur komt. Een moderne en stijlvolle toevoeging aan het interieur, waar u het ook plaatst!

Er wordt vooral gekozen voor een 2 gats kraan in glanzend chroom, omdat dit makkelijk te combineren is met andere producten in de badkamer of de toiletruimte. Vaak zijn er details te vinden met die kleur, zoals de deurklink, een doucheprofiel of een handdoekhaak. Hier past de chromen 2 gats kraan dan perfect bij!

2 gats kraan kopen bij Douche Concurrent

Heeft u een 2 gats kraan gevonden die aan al uw wensen voldoet? Dat is goed om te horen! U hoeft het alleen nog te bestellen, zodat wij daarna snel aan de slag kunnen met het versturen van uw favoriete 2 gats kraan.

Bent u er nog niet helemaal uit? Bezoek dan één van onze showrooms, zodat onze specialisten u kunnen adviseren over de 2 gats kraan. Ook kunt u hier diverse producten in het echt bekijken en inspiratie opdoen.