Kranen

Bent u toe aan een nieuwe kraan? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment douchekranen, badkranen, wastafelkranen en keukenkranen. Bij het kopen van een kraan is het te adviseren om na te denken over de vorm, kleur en het type kraan dat u wilt. Daarnaast is het materiaal van kranen een belangrijk punt.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op kranen
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Kranen voor de badkamer

Kranen bestaan in tal van soorten en maten. Sterker nog, er zijn kranen in RVS, kranen in chroom en kranen met andere materialen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid aanbod. Specifiek op zoek naar een badkraan, een douchekraan, een keukenkraan of wellicht een wastafelkraan? U heeft de keuze uit inbouw kranen voor in de wand en opbouw kranen voor boven een waskom. Dankzij de diverse modellen is het de moeite waard om op uw gemak door de verschillende kranen te bladeren en daar op uw gemak een keuze uit te maken.

Kranen voor in de keuken

Specifiek op zoek naar een van de kranen voor in de keuken? Een keukenkraan is een relatief groot model, zodat u daaronder meer dan voldoende de ruimte heeft om goed te kunnen ‘werken’. Bovendien zijn er keukenkranen met handdouche beschikbaar om de gootsteen gemakkelijk schoon te spoelen. Gebruik maken van een inbouwkraan in de badkamer of er in de keuken met een opbouw kraan voor zorgen dat u de volledige vrijheid heeft? Bekijk onze outlet met kranen, zodat u de verschillende modellen voordelig op de kop kunt tikken zonder dat u daar de deur voor uit hoeft.

Badkamerkranen

Binnen de kranen vindt u onder andere diverse modellen voor in de badkamer. De badkamerkranen zijn beschikbaar in heel moderne en klassieke designs, zowel inbouw als opbouw. De inbouwmodellen kennen we ook wel als wandkranen, omdat het water zo uit de wand lijkt te stromen. De opbouw badkamerkranen staan in een kraangat van de wastafel of naast een waskom en zorgen op die manier voor een sierlijke opstelling. Het is de moeite waard om de verschillende badkamerkranen te bekijken en daarmee inspiratie op te doen. We maken het u daarnaast graag eenvoudig om juist heel specifiek op zoek te gaan.

Kraan bij de wastafel

Koop een kraan bij de wastafel en zorg er daarmee voor dat u daar soepel gebruik van kunt maken. En dat u het plaatje compleet kunt maken, dankzij het mooie design van de kranen. Stijlvolle chromen en RVS kranen, net als andere hoogwaardige materialen. Altijd op basis van goede kwaliteit, voor een kraan waar u lang gebruik van kunt maken.

Doe online inspiratie op met de verschillende badkamerkranen, net als bij ons in de showroom. Kom langs voor een advies door onze specialisten. Ze denken graag met u mee over de juiste kraan bij de wastafel die u heeft zitten. Of voor in het toilet en elders in huis. In lijn met de rest van het sanitair of uw interieur, zodat er een mooi geheel ontstaat. Op die manier is de kraan voor uw wastafel bij ons altijd een goede keuze, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

En op zoek naar een mooie toiletkraan of bidetkraan? Wij helpen u die uit te zoeken bij de wastafelkraan waar u gebruik van maakt. Op die manier kiest u voor één stijl, zodat er rust ontstaat binnen het sanitair. Een mooie keuze voor in de badkamer en voor het toilet, om de verschillende delen netjes op elkaar af te stemmen.

Badkranen

Binnen de badkranen heeft u de keuze uit allerlei modellen. Bekijk de kranen met inbouwsets om het water uit de muur te laten stromen. Of ga binnen de badkranen op zoek naar een mooi vrijstaand model.

Tip: zorg er bij een vrijstaande kraan voor dat de uitloop ver genoeg overhangt, om in het bad of de wastafel uit te komen.

Zowel de badkranen als de kranen voor bij de wastafel en voor het fonteintje bij het toilet zijn goed van kwaliteit. Mooie kranen in RVS en chroom, net als andere hoogwaardige materialen. Om daar lang gebruik van te kunnen maken, zodat u veel plezier heeft van uw badkamer. Bekijk ons uitgebreide assortiment kranen. Zowel online als bij ons in de showroom, waar we u er uiteraard ook meer over kunnen vertellen.

Kraan kopen

Een kraan kopen en er online voor zorgen dat u daar een scherpe prijs voor betaalt? Er zijn verschillende goedkope kranen badkamerkranen en wastafelkranen beschikbaar, waarmee we er graag voor zorgen dat u voordelig gebruik kunt maken van de kwaliteit van A-merken. Bekijk de verschillende kranen en plaats online uw bestelling. Het bestellen van een kraan is heel eenvoudig, gewoon via de webshop. We maken uw bestelling zo snel mogelijk voor u in orde, zodat u daar vervolgens snel de beschikking over heeft. U heeft de kraan van uw keuze vlot in huis om daar direct gebruik van te maken of de installatie in de keuken of badkamer zo spoedig mogelijk af te ronden.