Hotbath

Bent u op zoek naar sanitair van het merk Hotbath? Bij Douche Concurrent vindt u een zeer uitgebreide collectie van het merk: van stijlvolle kranen tot elegante accessoires. Om een hoge kwaliteit te garanderen wordt het gehele assortiment van Hotbath in Italië geproduceerd en dat is zeker zichtbaar in de producten die zij leveren.

2798 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

2798 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Eersteklas producten van Hotbath

Voor kranen die hoog scoren op zowel uiterlijk als functionaliteit, zit u goed bij Hotbath. Het is immers een specialist op het gebied van kraantechnologie, -ontwerpen en –productie. Vanwege deze hoge kwaliteit hebben wij bij Douche Concurrent een ruime collectie beschikbaar van het merk. Zo kunt u allerlei kranen vinden die de beleving in uw badkamer alleen maar kunnen verbeteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het comfort van een schitterende regendouche of het gemak van een thermostaatkraan?

Echter houdt het niet op bij de kranen van Hotbath. Er zijn namelijk ook andere producten van het merk waarmee u uw badkamer met minimale inspanning kunt transformeren tot een luxere ruimte. De handdoekhaken, zeepdispensers en zelfs toiletrolhouders geven uw badkamer dankzij het vakmanschap van Hotbath een chique uitstraling.

Duurzame oplossingen met Hotbath’s hoogwaardige systemen

Hotbath denkt niet enkel in design, maar ook in oplossingen. Door de jaren heen heeft het merk verschillende systemen ontwikkeld die bijdragen aan duurzaam verbruik van water en energie. Het sanitair van Hotbath is dus niet alleen een verbetering voor uw badkamer, maar ook voor het milieu. Als u veel waarde hecht aan een duurzaamheid, kies dan voor de kranen van Hotbath.

Door het Hotbath Flower Power systeem geven eenhendelkranen van het merk in de eerste instantie koud water en worden de waterleidingen pas verwarmd zodra de hendel verdraaid wordt naar warm. Hierdoor wordt de verspilling van warm water en energie tegengegaan.

Het Shower Power systeem van Hotbath is bedoeld om het waterverbruik te verminderen. De hoofddouches zijn voorzien van een cartridge membraan systeem waardoor 20 cm ronde en vierkante modellen comfortabel werken vanaf een CW3-ketel. Hoofddouches van 25 cm kunnen met SPS bij een wateraanvoer van 12 liter per minuut comfortabel werken, zolang er een CW4-ketel of hoger aanwezig is.

Daarnaast heeft Hotbath het EcoAir systeem ontwikkeld. Bij alle opbouwhoofddouches van het merk is een vernauwing aangebracht in het kniegewricht, wat een flinke waterbesparing als gevolg heeft. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat het passerende water een snelheidsverhoging ondergaat en er een drukverlaging ontstaat. Hierdoor wordt lucht aangezogen en vermengd met het water.

Hotbath sanitair bij Douche Concurrent

Wilt u het gevoel van duurzaam en smaakvol sanitair zelf meemaken? Bekijk dan de uitgebreide collectie producten van Hotbath op onze website of kom ze aanschouwen in één van onze showrooms.

Weet u niet welk product het meest geschikt is voor uw badkamer? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor advies. Wij helpen u graag verder met het vinden van passend sanitair.