Grohe

Bij sanitair wordt al gauw gedacht aan het Grohe. De focus van het topmerk ligt op verschillende aspecten die samen zorgen voor het succes: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bij Douche Concurrent vindt u een ruime collectie van deze favoriet in de sanitairbranche. Bekijk de producten van Grohe op deze pagina of in onze showrooms.

149 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

149 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Het kenmerkende design van Grohe

Grohe heeft een originele formule ontwikkeld op het gebied van design die wordt toegepast op ieder nieuw ontwerp. Het bedrijf stelt dat deze zo uniek is, dat producten in één oogopslag herkend kunnen worden door hun klanten.

Er zijn drie elementen die kenmerkend zijn voor producten van Grohe. Een ringvorm benadrukt het doel van een product en brengt de aandacht naar het functionele punt, terwijl het zogeheten lozenge-profiel het geheel een uitnodigende uitstraling geeft. Kranen van Grohe worden bovendien gekarakteriseerd door een hoek van zeven graden bij zowel de handgreep als de uitloop, omdat bewezen is dat dit detail de gebruikservaring ten goede komt.

Duurzame technologieën van Grohe

Bij Grohe gaat het een stap verder dan het creëren van een mooi product. Het Duitse merk heeft door de jaren heen namelijk bewezen dat duurzaamheid en design hand in hand gaan. Grohe is dan ook de enige fabrikant met een volledig assortiment waterbesparende producten. Eén van de technologieën die hieraan bijdraagt is Grohe EcoJoy. Deze technologie is bij een groot deel van hun kranen en douches ingebouwd. Hiermee wordt een verminderd verbruik van water gerealiseerd, zonder dat er wordt ingeleverd op comfort. De waterstraal blijft namelijk precies goed.

Echter is waterbesparing niet het enige duurzame doel van het bedrijf: met de Grohe SilkMove ES-technologie wordt er op een duurzame wijze omgegaan met energie. De middenpositie van de greep geeft enkel koud water. Om onnodig warm water te verspillen, wordt er pas gemengd water geleverd wanneer u de hendel naar links draait. Hiermee wordt niet alleen het energieverbruik lager, maar ook uw energierekening.

Deze (en andere) technologieën van Grohe zorgen ervoor dat u op duurzame wijze maximaal kunt genieten van uw tijd in de badkamer.

Grohe bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent heeft u een ruime keuze uit producten van Grohe die uw badkamer de finishing touch geven waar u naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u kranen, douchesets en zelfs toiletonderdelen van Grohe, welke allen voldoen aan de hoge kwaliteit die u gewend bent van het merk. Tevens zullen de prachtige ontwerpen van deze producten zorgen voor een luxe uitstraling in uw badkamer.

Bent u op zoek naar een passend product van Grohe, maar weet u niet wat het best aansluit bij uw wensen en behoeften? Neem dan contact met ons op of ga het gesprek aan met één van de specialisten in onze showrooms. Wij helpen u graag verder!