Onderhoud douche

Wat voor onderhoud douche zoekt u?

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

24 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Het onderhoud van douches zit relatief eenvoudig in elkaar, mits u dat consequent toepast en er voldoende aandacht aan besteedt. Het is binnen het onderhoud van de douche vooral van belang om de douche(cabine) goed te wapenen tegen kalk. In Nederland hebben we relatief hard water, wat betekent dat er een grote hoeveelheid kalk in zit. Kalk heeft vooral invloed op het glas van een inloopdouche of een douchecabine. Zorg er dus voor dat u zich binnen het onderhoud van douches vooral richt op een eventuele glazen douchewand en de kalkaanslag die daarop zal ontstaan.

Citroenzuur reinigingsmiddel

Gebruik maken van een reinigingsmiddel op basis van citroenzuur? Dat vormt binnen het onderhoud van douches een goede keuze en ruikt bovendien heerlijk fris. U zorgt er daarmee voor dat u de douche goed schoon kunt maken en deze er weer als nieuw uit zal komen te zien. Voor het dagelijks onderhoud zijn er daarnaast antikalk-producten beschikbaar. U kunt daarmee als het ware een antikalk coating aanbrengen, waardoor het kalk niet de kans krijgt zich te hechten. In plaats daarvan zorgt u er met het onderhoud van douches voor dat bijvoorbeeld de glazen douchewand of douchecabine er stralend uit blijft zien.

Glazen douchewand schoonmaken

Op zoek naar schoonmaaktips voor de glazen douchewand? Het is verstandig om het onderhoud van douche dagelijks uit te voeren, nadat de laatste persoon in huis er gebruik van heeft gemaakt. Richt u met name tot de glazen douchewand en neem daarnaast ook het chroom of RVS van het douchegarnituur zelf mee. U zorgt er met een antikalk-product voor dat het kalk zich gemakkelijk weg laat spoelen. Dit type onderhoud van douches zorgt ervoor dat de douche er mooi als nieuw uit blijft zien en fris zal ogen.

Producten voor het onderhoud van douches

U kunt de producten voor het onderhoud van douches gewoon online bestellen, we maken het u bij Douche Concurrent graag gemakkelijk. Blader door de verschillende producten en bestel die direct mee wanneer u een nieuwe douche(wand) koopt of zorg er op een later moment voor dat u de schoonmaakmiddelen in huis haalt. Wij maken de verzending van de producten voor het onderhoud van douches zo snel mogelijk in orde. Dat betekent dat u de douche vlot kunt reinigen, voordat de (kalk)aanslag de kans krijgt om zich aan het materiaal te hechten.