Inloopdouche

Wilt u een nieuwe inloopdouche kopen? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment inloopdouches met veiligheidsglas. Let bij het kopen van een inloopdouche op de bevestigingswijze, dikte en kleur van het glas. De kleur en afwerking van het beslag kunnen ook van belang zijn om de douche te laten passen bij de rest van uw badkamer.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 327 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 327 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Inloopdouche

Een inloopdouche zorgt voor een luxe mogelijkheid tot douchen, zonder het benauwde gevoel van wanden om u heen. Dankzij een inloopdouche kunt u zich dagelijks in een wellness wanen. U heeft de keuze uit verschillende glazen inloopdouches van goede kwaliteit, die u uiteraard voor een scherpe prijs kunt bestellen. Qua afmetingen kunt u met de inloopdouches alle kanten op, u kunt de inloopdouche maken die u wenst.

Inloopdouche maken in de badkamer

Wilt u een inloopdouche maken in de badkamer en zoekt u naar de juiste afmetingen? U kunt de inloopdouche bij diverse bouwmarkten gaan bekijken, om die vervolgens eenvoudig online te bestellen. Uiteraard is de inloopdouche waterdicht en kunt u online foto’s bekijken van de modellen die er beschikbaar zijn. U kiest met een inloopdouche wand voor een luxe en comfortabele douche, waar u dagelijks onder kunt stappen terwijl u de volledige vrijheid ervaart. Dankzij een douchedrain zorgt u er bovendien eenvoudig voor dat de rest van de vloer in de badkamer niet vol water komt te staan. U kunt uw inloopdouche kopen en realiseren met behulp van een douchescherm.

Inloopdouche voorbeelden

U kunt online de verschillende inloopdouches foto’s bekijken, in combinatie met de specificaties van de verschillende modellen. We maken voor de inloopdouches gebruik van gehard veiligheidsglas, dat een stuk sterker is dan het reguliere glas. Op die manier dragen de materialen van de inloopdouches sterk bij aan uw veiligheid, zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van de douche. U kunt online de inloopdouche foto’s en de inloopdouche afmetingen bekijken, aan de hand waarvan u een geschikt model uit kunt zoeken. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een totaaloplossing, namelijk een douchecabine.

Inloopdouche prijs vergelijken

Benieuwd naar de inloopdouche prijs die u betaalt voor de verschillende hoogwaardige modellen? U kunt deze online met elkaar vergelijken, bijvoorbeeld op basis van de afmetingen van de douchewand. Vervolgens kunt u zelf de inloopdouche plaatsen, wij leveren u zowel de verschillende materialen als een handige beschrijving aan. U kunt daar zelf mee aan de slag. Twijfelt u over de afvoer voor de inloopdouche, bijvoorbeeld om er zeker van te zijn dat de vloer op de juiste manier afloopt om het water weg te laten lopen?

Inloopdouche kopen

Wilt u een inloopdouche kopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de inloopdouches, we vertellen u daar graag meer over. Daarna kunt u uw favoriete inloopdouche eenvoudig online bestellen.