Stabilisatiestang douchewand

Heeft u een douchewand aangeschaft en bent u nog op zoek naar een stabilisatiestang? Hieronder vindt u ons ruime assortiment aan stabilisatiestangen! Ook de moderne stabilisatiestang douchewand plafond en verschillende kleuren zijn hier te vinden.

57 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

57 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Stabilisatiestang douchewand voor in uw badkamer

Een stabilisatiestang douchewand is onmisbaar op het moment dat u een inloopdouche gaat plaatsen. In sommige gevallen wordt deze meegeleverd, maar als dat niet het geval is, kunt u deze hier los kopen. Zonder stabilisatiestang staat de douchewand niet stevig genoeg in de ruimte, waardoor de kans ontzettend groot is dat deze kapot zal gaan. Kortom, zonder stabilisatiestang kunt u de douchewand niet veilig in de ruimte plaatsen.

Vergeet ook niet dat u in sommige gevallen een koppelingsstukje en/of afdekkapje los moet aanschaffen.

Douchewand stabilisatiestang zwart en de andere beschikbare kleuren

Het is natuurlijk het mooist als uw douchewand stabilisatiestang dezelfde kleur heeft als het profiel van de inloopdouche. Bij Douche Concurrent hebben we om deze reden meerdere tinten beschikbaar, zodat u op een makkelijke manier een stang kunt kopen die bij uw badkamer past.

De meest voorkomende kleur is chroom, zowel voor de douchewand als stabilisatiestang. U zult dus ook merken dat veel van onze producten deze tint hebben. Het fijne aan chroom is het feit dat het een zeer tijdloze kleur is. Het past bij vrijwel alles, waardoor het makkelijk te combineren is. Ideaal dus, voor in de badkamer.

Een populaire tint op dit moment als het gaat om sanitair is zwart. We zien dit natuurlijk vaak in een industriële badkamer, maar ook bij een moderne inrichting staat dit ontzettend mooi. Het is dus in veel badkamers mogelijk om te kiezen voor zwarte details. Een stabilisatiestang douchewand zwart vindt u dus ook terug in ons assortiment!

Bent u fan van een unieke en chique look? Dan zijn de kleuren goud of koper wellicht een geschikte optie voor u.

Een moderne look: stabilisatiestang douchewand plafond

De meest voorkomende stabilisatiestang heeft u vast wel eens gezien. Dit is een stang tussen de muur en de douchewand in. Toch bestaat er ook nog een andere optie: een stabilisatiestang douchewand plafond. Deze komt, zoals u al verwacht, vanuit het plafond en houdt op die manier de douchewand vast. Een ontzettend moderne look in de badkamer!

Stabilisatiestang douchewand 45 graden ook beschikbaar

Als u het niet fijn vindt dat de stabilisatiestang goed zichtbaar is, dan kunt u ook kiezen voor een stabilisatiestang douchewand 45 graden. Deze is omkeerbaar, wat ontzettend handig is. De stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw douchewand stabiel staat en er prachtig uit zal zien!

Het kopen van uw stabilisatiestang douchewand bij Douche Concurrent

Online kunt u heel gemakkelijk uw nieuwe stabilisatiestang aanschaffen. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, gaan wij voor u aan de slag. Binnen no-time zult u dit product in huis hebben! Uiteraard is het ook mogelijk om eens langs te komen in één van onze showrooms. Zo kunt u de stabilisatiestangen in het echt bekijken en advies vragen aan onze specialisten.