Badwand 1 delig

Wilt u een 1-delig badwand kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment 1-delige badwanden. Let bij het kopen van een badwand goed op de afmetingen, kleur en dikte van het glas. Dit zijn doorslaggevende factoren voor een goede keuze. Vergeet ook niet te kijken naar het beslag. Voor advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De 1 delige badwand zorgt voor een strakke afwerking van de douche en het bad. Gemaakt uit één stuk en daarmee automatisch mooi afgewerkt. Eenvoudig te plaatsen tegen een wand, zodat het water van de douche niet in de rest van de badkamer terecht komt.

De badwand goedkoop aanbrengen en daarvoor op zoek naar een mooi model? Dan is de wand 1 delig goed geschikt. Uiteraard gemaakt van veiligheidsglas en bijvoorbeeld met een mooi chromen profiel.

Goed en goedkoop: de badwand

Goed en goedkoop: de badwand 1 delig. Geen complexe constructies uit meerdere delen, maar een model dat u eenvoudig zelf kunt bevestigen. Of kunt laten bevestigen, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zorgen er met de 1 delige badwand voor dat u daarmee het water binnen de douche en binnen het bad kunt houden.

Bekijk online de diverse modellen van de badwand. Godkoop en daarmee een voordelige keuze of op basis van een groot formaat of een specifieke afwerking voor een meer luxe keuze in de badkamer.

Online badwand kopen

U kunt online een 1 delige badwand kopen. Of bekijk de rest van ons assortiment met badwanden. We zorgen op die manier voor alles voor een net afgewerkte badkamer, uiteraard op basis van uitstekende materialen. U kunt de badwand goedkoop online kopen. En heeft u nog vragen? Kom dan naar onze showroom, waar we u graag verder helpen.