Badwand

Wilt u een badwand kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment badwanden. Let bij het kopen van een badwand goed op de afmetingen, kleur en dikte van het glas. Dit zijn doorslaggevende factoren voor een definitieve keuze. Voor deskundig advies kunt u terecht bij Douche Concurrent.

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Badwand

De badwand vormt een sierlijke en stijlvolle aanvulling op de rest van het bad. Het bad netjes afsluiten van de rest van de badkamer, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u daar ook in kunt douchen? Er zijn verschillende badwanden beschikbaar. Zoekt u naar een gebogen badwand of aan de andere kant juist een rechte badwand? Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat u deze volledig op uw wensen kunt afstemmen. We maken het u online graag gemakkelijk om een keuze te maken, terwijl u bovendien standaard een scherpe prijs betaalt.

Badwand met schuifdeur

Specifiek op zoek naar een badwand met schuifdeur of een van de andere modellen? We zorgen er daarmee voor dat u de badkamer kunt inrichten op de wijze die u wenst. Er zijn bijvoorbeeld glazen badwanden en witte badwanden beschikbaar, net als modellen met verchroomde delen. Blader door de verschillenden wanden voor de baden om daar een goed beeld van te krijgen en daar een keuze uit te maken. We leveren de badwand van de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl u die aan de andere kant heel goedkoop kunt aanschaffen.

3-delige badwand

Kijk bijvoorbeeld naar de 3-delige badwanden die er beschikbaar zijn. Deze zorgen eenvoudig voor het afsluiten van het bad van de rest van de badkamer, zodat u die gemakkelijk droog kunt houden wanneer u in bad gebruik maakt van de douche. We zorgen voor het gebruik van hoogwaardige materialen en sierlijke designs, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. Blader door de verschillende afmetingen en kies op die manier voor een badwand op maat. Deze sluit dan netjes aan op het formaat van het bad, zodat u daar goed gebruik van kunt maken in de badkamer.

Badwand kopen

Online een badwand kopen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Het werkt heel eenvoudig. We bieden u bij Douche Concurrent online de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Het bestellen van een badwand is heel eenvoudig. Wij gaan direct voor u aan de slag, we maken de wand voor het bad zo snel mogelijk klaar voor verzending. Dat betekent dat u er vervolgens snel de beschikking over heeft. Uiteraard kunt u online een badwand kopen en betaalt u daarvoor standaard een zo scherp mogelijke prijs.