Douchewand

Wilt u een nieuwe douchewand kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment douchewanden met veiligheidsglas. Let bij het kopen van een douchewand op de bevestigingswijze, dikte en kleur van het glas. De details mag u niet vergeten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen? Bekijk ons advies over douchewanden.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op douches
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 347 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 347 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Douchewand kopen

Bent u op zoek naar een douchewand of glazen douchewand? Lees hier verder over douchewanden en glazen douchewanden. Sanitair winkel Douche Concurrent biedt een ruim assortiment aan douchewanden en glazen douchewanden. Ook als u inspiratie op wilt doen voor een nieuwe douchewand of glazen douchewand, bekijk alle douchewanden van Douche Concurrent op deze website of kom langs in de showroom in Schiedam.

Douchewanden voor uw badkamer

Douchewanden zijn beschikbaar in verschillende soorten en groottes. Daarnaast kunnen er naar de douchewanden ook zijwanden geplaatst worden in uw douche. Raadpleeg één van de vele bekwame medewerkers in de showroom van Douche Concurrent voor aanvullende informatie over de desbetreffende douchewand. De medewerkers van Douche Concurrent in Schiedam helpen u graag verder bij het kiezen van een douchewand. Vorstelijke luxe met een douchescherm van deze sanitair winkel. Kies de juiste douchewand uit voor uw inloopdouche, of het nu gaat om een normale inloopdouche of een luxe. Sanitair winkel Douche Concurrent in Schiedam heeft voor ieder wat wils. Bij Douche Concurrent kunt u kiezen uit douchewanden met diverse soorten uitstralingen, ze bepaalt u zelf wat voor sfeer u geeft aan uw badkamer, met een toonaangevende douchewand van deze sanitair winkel!

Populaire diktes van het glas

Douchewanden in verschillende designs

Kies de juiste douchewand voor uw badkamer. Douchewanden zijn namelijk te verkrijgen in verschillende designs en met allerlei afwerkingen. En wist u ook dat al onze douchewanden gemaakt zijn van veiligheidsglas? Dit glas is 5x zo hard dan normaal glas, waardoor de douchewand extra sterk is. Mocht de douchewand kapot gaan, versplinterd de wand in minder scherpe stukken. Hierdoor bezeerd u zich veel minder snel. Extra veilig dus. Daarnaast zijn onze douchewanden beschikbaar met verschillende soorten glas. Kies bijvoorbeeld een glazen douchewand met helder glas, zodat de badkamer zo groot mogelijk oogt. Of kies een douchewand met matglas voor wat meer privacy. Er zijn ook handige douchewanden van helder glas voor de ruimtelijkheid, maar met een strook matglas in het midden voor meer privacy. Heeft u liever wat advies over welke douchewand u moet kiezen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over de douchewanden en de verschillende keuzes die u hierin heeft.

Op zoek naar een luxe glazen douchewand?

U hoeft niet verder te zoeken als u op zoek bent naar een glazen douchewand. Sanitair winkel Douche Concurrent biedt een ruim assortiment aan glazen douchewanden aan. Uiteraard is er bij de productie van glazen douchewanden gebruik gemaakt van een speciaal soort veiligheidsglas, vanzelfsprekend verschilt het per glazen douchewand. Ook zijn er glazen douchewanden welke een anti kalk coating hebben, hiermee wordt u een hoop schoonmaaktijd bespaard. Bent u op zoek naar een glazen douchewand voor uw inloopdouche? Neem een kijkje in de showroom van Douche Concurrent in Schiedam, of kijk in de webshop.

Douchewand aanbieding

Douchewand kopen voor aanbieding prijzen? Bij sanitair winkel Douche Concurrent in Schiedam betaalt u nooit teveel voor uw douchewand- en/of glazen douchewand. Daarnaast is het bestellen van een douchewand heel eenvoudig. Wij kunnen u garanderen dat u bij Douche Concurrent de laagste prijzen voor uw douchewand en glazen douchewand betaalt! Bekijk alle douchewanden en glazen douchewanden via de website of kom een keer langs in de showroom van Douche Concurrent. De medewerkers helpen en informeren u graag verder over alle mogelijkheden voor uw douchewand- en/of glazen douchewand.