Doucheput

Wilt u een doucheput kopen? Wij hebben een uitgebreid assortiment doucheputjes. Let bij het kopen van een doucheput op de vorm, hoogte en lengte. De breedte mag u ook niet uit het oog verliezen. Wilt u voor een mooie uitstraling zorgen? Kies dan een doucheput met deksel.

Doucheput voor uw douche

Als u een nieuwe badkamer neemt, dan is een doucheput een essentieel onderdeel. Deze zorgt namelijk voor de aansluiting op de afvoer, die u daarmee op een nette wijze kunt afwerken. Het doucheputje heeft bijvoorbeeld het formaat van een van de tegels en zorgt er daarmee voor dat u de vloer netjes kunt afwerken en u daar gewoon op kunt staan. Ondertussen zorgt de doucheput ervoor dat het water netjes wordt afgevoerd en via de afvoer kan verdwijnen. Het is van belang dat het regelmatig schoon wordt gemaakt en van tijd tot tijd vervangen wordt, zodat het water netjes weg zal blijven lopen.

Doucheput vervangen

Loopt het water niet goed meer weg, is er een beschadiging aan de doucheput ontstaan of heeft u het idee dat er betere modellen beschikbaar zijn? U kunt dan simpelweg de doucheput vervangen. Dit is op zich niet moeilijk, aangezien het gaat om een opbouwdeel binnen de douche. De kans is dus groot dat u dit zelf kunt doen! Er is sprake van een afvoer onder het doucheputje, u kunt de put er als het ware gewoon op plaatsen. Door de doucheput goed vast te drukken zit deze stevig op z’n plek. U kunt er vanaf dat moment op staan en gebruik van maken zoals u dat gewend bent.

Doucheput met deksel

De doucheput bestaat eigenlijk uit twee verschillende delen. Het is aan de ene kant het onderdeel in de douche dat ervoor zorgt dat het water z’n weg vindt naar de afvoer, daarnaast is het een mooi afgewerkt onderdeel met een deksel. Het deksel zorgt ervoor dat de doucheput bijvoorbeeld een mooie rvs-uitstraling heeft. Onder dat deksel zorgt het doucheputje ervoor dat het water in de afvoer terecht zal komen en dat het uit de douche weg kan stromen. Heeft u last van een doucheput die stinkt of lijkt deze verstopt? Dan is het belangrijk om deze op tijd te vervangen. U kunt dit ook voorkomen door het regelmatig schoon te maken.

In ons assortiment vindt u allerlei doucheputjes met mooie deksels. Zo is het dus ontzettend praktisch en tegelijkertijd een mooie aanvulling.

De kleuren: van doucheput zwart tot chroom

Ondanks dat de doucheput een klein onderdeel van de ruimte is, is het wel het mooist als deze bij de rest van de ruimte past. De kleur speelt hier een belangrijke rol in. Als al het sanitair in de ruimte chroom is, dan is een doucheput zwart een beetje misplaatst. Hetzelfde geldt natuurlijk als het andersom is.

Wij bieden dus doucheputten aan in verschillende kleuren en afwerkingen. In ons assortiment vindt u een doucheput mat, glans en geborsteld. Deze hebben allemaal een unieke uitstraling, wat gegarandeerd een mooie toevoeging zal zijn in de ruimte.

Doucheput 15x15 en andere maten

Een doucheput heeft natuurlijk een bepaalde maat. Niet alle doucheputten zullen geschikt zijn voor uw badkamer, waardoor het belangrijk is om te kijken naar de maten. De meeste voorkomende maten zijn doucheput 15x15 en doucheput 19x19.

Doucheput kopen bij Douche Concurrent

U kunt online een nieuwe doucheput kopen, zowel om de huidige te vervangen als voor een nieuwe douche die u plaatst. U zorgt er met een doucheputje voor dat het water netjes weg kan lopen en in de afvoer terecht zal komen. Als alternatief voor de doucheputten zijn er ook douchegoten met roosters beschikbaar, bijvoorbeeld voor een inloopdouche of een douchecabine zonder douchebak. Bekijk online onze doucheputten en bestel die online. Na het bestellen van de geschikte doucheput gaan wij er meteen voor u mee aan de slag en maken de verzending in orde.